Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

PENJUAL paling apik

Perabotan merek, jaminan kualitas

KATEGORI PRODUK

Amben sofa, sofa, recliners, sofa bagean, kasur lan bingkai kasur kanthi Modern, Eropa, Gaya Chesterfield

Babagan Kita

Liwat 35 taun pengalaman ODM & OEM sing dipercaya

Baotian Furniture Co., Ltd..

Baotian Mebel Co., Ltd.. didegaké ing 1985 lan dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong. Kita nutupi area 50,000 meter persegi lan ibukutha pangguna babagan 2 yuta USD.

PRODUK FITUR

Pabrik amben sofa Baotian wis khusus ngasilake sofa, amben sofa, recliner listrik, kasur lan bingkai kasur. Kita kerja sama karo proyek hotel, borong, lan pengecer.

  • Papan kasur Ratu nduwur sirah

    Ngadhepi perabotan sing akeh lan katon, akeh tetimbangan sing kudu dijupuk. Mesthi wae, kanggo pigura amben, jinisé padha kaya kasur saka ukuran nganti bahan. Mula saka iku, yen sampeyan rumangsa ragu-ragu utawa sampeyan angel milih sing milih sing pertama, kepiye carane sinau papan amben ratu iki nduwur sirah?

  • Kursi Makan Grey Peteng

    Bentuk backrest kanthi busa kepadatan tinggi sing nggawe sampeyan rumangsa alus lan dhukungan uga. Kain beludru abu-abu peteng bakal gampang di resiki. Desain armrests sing efisien kudu cocog karo meja makan sing beda-beda. Dhasar kursi kayu solid sing nggawe umur layanan luwih dawa lan desain integral.

  • Sofa kain ungu

    Gaya Inggris nganggo sofa sofa ruang keluarga gaya sofa sofa. Anggur wungu, romantis lan elegan, cocog banget karo rasa seneng nalika ngicipi suket anggur. Headrests sing bisa diatur bisa digunakake miturut panjaluk sampeyan, nyopot utawa tahan nalika sampeyan butuh. Pigura stainless steel lan spring kanthong ing bantal kursi nggawa keamanan lan koyo kursi sing nyenengake.

  • Sofa Chesterfield kanthi chaise

    Sofa Chesterfield kanthi chaise iku luwih entheng lan luwih alus tinimbang liyane, sing njupuk sofa Chesterfield klasik sing biasa. Kita nganggo desain gaya lawas nanging menehi perasaan sing luwih modern. Adhedhasar jinis tufting Chesterfield, kita nyoba ngowahi bentuk tradisional sing abot.

  • Sofa Lounge chaise modern ungu sing elegan

    Sofa chaise modern kanthi warna ungu sing elegan - kesed misteri nanging apik banget. Kaki kayu sing padhet nyedhiyakake dhukungan sing kuat. Rasane kepenak bisa ditemokake ing kursi sofa kanthi nggunakake spring spring & spons kanthi kapadhetan dhuwur.

  • Kasur hibrida busa lan memori

    Kanthi dandan kasur, kasur anyar anyar hibrida katon, sing dadi pilihan kanggo sampeyan sing ngarep-arep duwe busa memori lan kasur inner. Intine kasur hibrida minangka inti saka sumber sing diiseni busa umpluk. Hibrida minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin seneng karo dhukungan musim semi, nanging meksa kualitas busa memori.

  • Ranjang kamar tidur kasur panyimpenan kulit ireng

    The black leather storage bed is good to be chosen for a small bedroom because it will always enlarge it visually and add sensual lightness. This black one combines glamor with style and a strong quilting headboard as well as a whole that hides storage boxes.

  • Gaya Amerika Ruang Keluarga Mebel Desain Mewah Kain Sudut Sofa, Kursi Kain Desain Chesterfield

    Desain Sudut Kain Ireng Chesterfield, Modern, Resik, lan Fashion. Siji bantal kursi koil sing gedhe yaiku kepenak lan alus. Desain sing gampang dipindhah gampang diresiki lan rapi. Tombol logam emas lan sikil stainless steel nggawe desain sofa luwih elegan.

  • Perabotan Modern 3 kasur sofa kain kursi

    3 kasur sofa kain kursi, kanthi Bingkai Tempat Mekanisme Merek Belgia. Bingkai logam pipa bunder sing kuwat, kanthi kasur spring pocket: 143*195*12cm. Siji langkah mbukak amben sofa luwih trep lan gampang ditangani.

  • Kasur sofa kasur spring furnitur hotel

    Perabotan hotel modern gaya umum nggunakake bantal kursi sing bisa dibalekake. Amben sofa nggunakake ndhuwur 500 Merek Amerika. Mekanisme seri pipa alun nawakake dhukungan sing luwih kuwat kanggo nyukupi kebutuhan hotel lan kulawarga sing beda-beda. Ukuran kasur spring kanthong standar: 90/130*185*12cm.

  • Sofa Sudut Kontemporer

    Sofa pojok kontemporer dadi luwih populer amarga ukuran sing bisa disetel lan sudhut sing nyaman sing dipasang. Yen sampeyan nggoleki sing cocog karo keseimbangan antara sofa chaise lan sofa pojok, nimbang prabotan Baotian kita. Sofa wiyar iki cukup papan kanggo kabeh kulawarga tanpa terlalu sombong. Kain pelapis kain abu-abu nambah kemewahan ing desain kasebut. Kasedhiya akeh wong liya kaya beludru yen sampeyan ora seneng karo kain, mula duwe toko ...

  • Sofa Sudut Biru Navy

    Nalika nerangake sofa, pilihan sing ora ana enteke bakal digawe ing pikiran sampeyan adhedhasar ukurane, gaya, materi, kriya, lan liya-liyane. Ana gaya liyane sing ora bisa dibayangake kanthi ngadhepi macem-macem jinis. Nanging, Telung perkara dhasar sing mutusake gaya sofa. Iki kalebu lengen, bali, lan sikil sofa, preduli apa iku sofa sudhut biru laut. Aside saka mburi, tangan, rok, kursi, lsp, katrangan liyane diwenehake kanggo ndeleng babagan sofa beludru biru laut .....

ON
GARIS
INGKIR SAIKI