Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

未分类

  • Kulit vs sofa kain

    Wong asring mikir pitakon kasebut nalika tuku sofa anyar kanggo omah sampeyan, gaya sing luwih apik, bahan apa tahan suwe, sofa kulit utawa kain sing luwih apik? Sejatine, ana akeh faktor sing kudu dipikirake manawa anggaran kasebut, panglipur, gaya, lsp sawise iku salah sawijining bagean sing paling penting ing urip sampeyan. In terms of the leather vs…
    Waca liyane
  • Kauntungan saka Tempat Tidur Multifungsi Modern

    Tempat tidur minangka peran penting kanggo prabot omah penting banget kanggo urip saben dinane. Tempat tidur sing nyaman lan empuk bisa nemtokake kualitas turu. Yen amben angel turu lan santai, bakal nggawe sampeyan rumangsa bosen ing dina sabanjure sing umume mengaruhi status kerjane. There are a wide variety of types for the bed…
    Waca liyane
  • Pambuka lan kaluwihan sofa listrik

    Pambuka Kursi pasir listrik duwe tombol sing beda-beda. Tombol munggah lan mudhun ing tombol bisa ngontrol munggah lan mudhun ing mburi sofa. Kanthi nyetel sofa listrik, posisi wong sing ana ing bantal uga bakal ganti, kayata mundur. Ing kaping, wong bakal mindhah pinggul mundur, and vice…
    Waca liyane
  • About the special place of hotel furniture

    At present, most hotel furniture is customized furniture. In China, furniture layout and placement are very particular. It is usually beneficial to the user experience while also taking into account the influence of Feng Shui. Follow me to introduce to you all the places that need to pay attention to furniture placement.   Three places you should take care of …
    Waca liyane
  • Cleaning of fabric sofa

    A fabric sofa is a sofa made with a cloth as the main material after certain processing. According to the material, it is divided into a pure cloth sofa and leather cloth combined sofa. Fabric sofas are popular among people for their fashion, economy, and use. They are one of the commonly used furniture in hotel furniture. It is also…
    Waca liyane
  • Pangopènan kasur

    Ana limang aturan kanggo njaga kasur. Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih murah wektu mlebu ing wayah wengi tinimbang mbebayani, kuman, lsp Aturan 1: Sijine kasur saben dina Saben wengi, awake dhewe kelangan udakara setengah liter banyu nalika turu, which creates an appealing environment for dust mites and can lead…
    Waca liyane
  • one-seater sofa bed

    Hotel projects for 50 guest rooms from Algeria. The one-seater sofa bed and ottoman with the bed can be more convenient for your suite room. The mattress size is suitable for a kid or an adult. Only one step is needed to turn the sofa or ottoman into a sleeper. Click here for further info: pabrikan amben sofa
    Waca liyane
ON
GARIS
INGKIR SAIKI