Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Pambuka lan kaluwihan sofa listrik

Pambuka

Kursi pasir listrik nduweni kancing beda. Tombol munggah lan mudhun ing tombol bisa ngontrol munggah lan mudhun ing mburi sofa. Kanthi nyetel sofa listrik, posisi wong sing ana ing bantal uga bakal ganti, kayata mundur. Ing kaping, wong bakal mindhah pinggul mundur, lan kosok balene. Yen sampeyan kepengin duwe pls, hubungi kami- a pabrikan amben sofa.

Ing "sihir" kursi sofa listrik yaiku nalika lungguh, mburi wis rampung, lan ora perlu ditambah a sikil sikil ing ngarep, lan sikil bisa tiba kanthi alami utawa dilebokake ing alas sikil. Yen sampeyan butuh sikil, sampeyan bisa nggunakake tombol kontrol kanthi alami. Sanajan strukture luwih rumit tinimbang kursi tradisional, kinerja luwih dipercaya lan bijine dhuwur.

Kauntungan saka sofa listrik:

1. Sofa listrik duwe efek nyuda tekanan. Kursi sofa empuk lan tekanan awak awak cilik, mula bakal luwih kepenak lungguh ing kursi sofa;
2. Sofa listrik duwe fungsi pijet. Nalika wong lenggah ing sofa pojok kontemporer lan nindakake kegiatan sithik, bakal nyebabake geter cilik sumber lan bahan alus. Awak manungsa kena pengaruh elastis saka owah-owahan periodik, sing bisa muter pijet.
3. Sofa listrik fleksibel. Bantal sofa digawe saka bahan alus kayata sprei, coklat, bolu, lsp. Ana pirang-pirang sumber ing ngisor iki, sing alus lan elastis.

 

 


Article Artikel sadurunge

Kauntungan saka Tempat Tidur Multifungsi Modern

Artikel sabanjure →

Pangopènan kasur


 

 

Tags: ,
Wektu kirim: 2020-08-01
ON
GARIS
INGKIR SAIKI