Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Pangopènan kasur

Ana limang aturan kanggo njaga kasur. Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih murah wektu mlebu ing wayah wengi tinimbang mbebayani, kuman, lsp

 

Aturan 1: Air your mattress every day

Every night, awake dhewe kelangan udakara setengah liter banyu nalika turu, sing nggawe lingkungan sing menarik kanggo tungau bledug lan bisa nyebabake noda. Bukak jendhela sadurunge sampeyan nyabet HAY, sing uga bakal ngatasi kelembapan ing kamar sampeyan supaya tungau katon apik banget.

 

Aturan 2: Cuci klambi saben minggu - paling ora!

Nyuda tungau bledug saka omah ing kasur kanthi ngganti seprei lan selimut selimut paling ora seminggu lan ngumbah kanthi suhu minimal 60 ° C.

Gunakake pelindung kasur sing bisa dicuci nganggo mesin kanggo nyetop kringet utawa cairan awak liyane supaya ora kena kasur. Cuci sapisan saben rong wulan kanthi suhu paling dhuwur sing disaranake ing label perawatan.

 

Aturan 3: Vacuum your mattress regularly

Unpalatable as this may be, kita saben kelangan meh setengah kg sel kulit mati saben taun, lan sawetara iki bakal kasur ing kasur kita.

Maneh, iki bisa dadi magnet kanggo tungau bledug. Jaga bledug lan sel kulit sing mati kanthi ngresiki kasur sampeyan saben wulan ing papan sedhot, nggunakake lampiran kain pembersih vakum sampeyan.

Pipa ing pojok kasur sampeyan bisa nyengkuyung bledug lan sel kulit mati, minangka tombol bisa, mula wenehi kawigatosan khusus ing wilayah kasebut.

 

Aturan 4: Check if you should turn your mattress80°

Check if you should turn your mattress80° and flip weekly for three months after you buy them, banjur saben telung utawa patang wulan sepisan. Kanggo mbantu sampeyan ngelingi kapan flip utawa muter kasur, tulis pangeling ing tanggalan utawa atur kabar ing telpon.

 

Aturan 5: Act fast on spills and stains

As with most stains, saya suwe sampeyan ninggalake reregetan kasur, dheweke bakal angel pindah.

Stand the mattress up before you tackle them, then sponge the stained area with cold water, taking care not to over-wet.

Blot with a dry cloth, then spot-treat with a stain remover designed for use on carpet or upholstery. Rinse with fresh, cold water, then blot dry.

If the stained area smells unpleasant, add a few drops of disinfectant to the water you use to rinse the stain.

Pay attention that overspend detergent would affect the life of the mattress and the warranty.

The above is our suggestions on mattress maintenance. Learn these tips, which makes you live in the clean, tide room.

 

 


Article Artikel sadurunge

Pambuka lan kaluwihan sofa listrik

Artikel sabanjure →

Tips tuku sofa


 

 

Tags: ,
Wektu kirim: 2020-07-06
ON
GARIS
INGKIR SAIKI