Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

American Design black leather corner sofa sale, movable back cushoion
American Design black leather corner sofa sale, movable back cushoion
American Design black leather corner sofa sale, movable back cushoion
American Design black leather corner sofa sale, movable back cushoion
American Design black leather corner sofa sale, movable back cushoion

Dijual sofa pojok kulit ireng Desain Amerika, cushoion bali sing bisa dipindhah

Jual Kulit Sudut Kulit Ireng, pigura bali sing bisa dipindhah lan lengen lengen tangan, sofa pojok amba dadi kasur turu lan turu. Bantal kursi koil kanthong nyaman lan awet. Pantun, mengilap, sikil logam cilik nggawe sofa luwih mewah.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Jual Kulit Sudut Kulit Ireng

Mebel kamar tamu nyetel sofa kulit gandum ndhuwur, pigura bali sing bisa dipindhah, lan lengen tangan, sofa pojok amba dadi kasur kanggo turu, lan turu. Bantal kursi koil kanthong nyaman lan awet. Pantun, mengilap, sikil logam cilik nggawe sofa luwih mewah.

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Kamar hotel;Prabot kamar turu
Materi: Kain; sikil logam; kayu padhet&kayu lapis; umpluk,mekanisme logam
Penampilan: Modern; Gaya Amerika
Papan Asal: Guangdong,Cina
Jeneng produk: Jual Kulit Sudut Kulit Ireng; Sofa kulit modern;
Nomer Model: #0727
Bahan Sampul: Kulit
Fungsi: Sofa bingkai sing bisa dipindhah
Ukuran ing(cm): 303L * 248W * 88H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 308L * 254W * 93H
Bobot: 150KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Foshan City, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan purna jual sampeyan?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
ON
GARIS
INGKIR SAIKI