Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch

Gaya Amerika Ruang Keluarga Mebel Desain Mewah Kain Sudut Sofa, Kursi Kain Desain Chesterfield

Desain Sudut Kain Ireng Chesterfield, Modern, Resik, lan Fashion. Siji bantal kursi koil sing gedhe yaiku kepenak lan alus. Desain sing gampang dipindhah gampang diresiki lan rapi. Tombol logam emas lan sikil stainless steel nggawe desain sofa luwih elegan.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Gaya Amerika Ruang Keluarga Mebel Desain Mewah Kain Sudut Sofa, Kursi Kain Desain Chesterfield

Desain Sudut Kain Ireng Chesterfield, Modern, Resik, lan Fashion. Siji bantal kursi koil sing gedhe yaiku kepenak lan alus. Desain sing gampang dipindhah gampang diresiki lan rapi. Tombol logam emas lan sikil stainless steel nggawe desain sofa luwih elegan.

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Hotel Suite; Hotel room
Materi: Fabir, Stainless Steel, Plywood, Foam, spring
Penampilan: Modern; Fashion, American Style
Papan Asal: Guangdong,Cina
Jeneng produk: L couch, fabric sofa, Black Couch, Modern Couch
Nomer Model: #1222
Bahan Sampul: Aniline Leather; Top grain Leather, Genuine Leather, Italian Leather
Fungsi: Adjustable Headrest
Ukuran(cm): 258L*167W*73H
Ukuran kemasan(cm): 263L*172W*78H
Bobot: 96KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing ShunDe, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q:Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji sawise nelusuri. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q:Apa MOQ sampeyan??
A:MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman akeh kanggo proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q:Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q:Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q:Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q:Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya sampel, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
ON
GARIS
INGKIR SAIKI