Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed

Ranjang kamar tidur kasur panyimpenan kulit ireng

Ranjang panyimpenan kulit ireng bisa dipilih kanggo kamar turu cilik amarga bakal mesthi nggedhekake kanthi visual lan nambah rasa sensual. Sing ireng iki nggabungake glamor kanthi gaya lan headboard quilting sing kuwat uga kabeh sing ndhelikake kothak panyimpenan.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Amben panyimpenan kulit ireng

Detail Produk

Tempat tidur panyimpenan kulit ireng multi-fungsi gaya Amerika, 90 ° sudhut sing beda bisa diatur kanggo nyepetake kabutuhan wong liya. Angkat amben fungsi sing nyedhiyakake papan panyimpenan gedhe. Slat kayu berkualitas tinggi bisa nyengkuyung awak sampeyan. Desain kasebut bakal entuk tren modern kanthi kain pelapis kulit ireng lan papan kasur putih sing bisa disetel. Kasur lan kasur Baotian bisa turu kanthi tentrem.

Ranjang panyimpenan kulit dilengkapi kain empuk sing disesuaikan khusus, headboard pojok bunder sing bisa adaptasi karo papan apa wae, wiwit sembrono nganti canggih

Ditambal nganggo tangan nganggo kulit tahan lama sing sampeyan pilih
1. Slat lan sikil kayu, pigura logam kanggo kekuatan sing luwih unggul, awet tahan lama
2. Kasedhiya ing ratu, raja, lan ukuran liyane
3. Kulit kasebut nolak tumpahan lan noda
4. Headrest bisa disetel minangka recliner
5. Musim semi sing kuat lan fleksibel kanggo ndhukung kasur

 

Leather storage bed

 

Jinis: Suite Hotel; Kamar hotel; Prabot kamar turu
Materi: Kain; Umpluk; Dhukungan logam; Slat lan sikil kayu
Penampilan: Gaya modern
Papan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: Amben panyimpenan kulit
Nomer Model: #BF-AU01-39
Bahan Sampul: Kulit
Fungsi: Tutup sirah sing bisa disetel; amben panyimpenan
Ukuran(cm): Bujang; Kebak; Ratu; Raja
Ukuran kemasan(cm): Total 4 PCS
Bobot: Dhasar ukuran
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

The cut off corner headrest of the leather storage bed The firmly bed legs of the leather storage bed The leather storage bed is placed on the bedroom

Standar Paket

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

FAQ

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI

Rekomendasi produk

ON
GARIS
INGKIR SAIKI