Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa

Sofa Sudut Kontemporer

Sofa pojok kontemporer dadi luwih populer amarga ukuran sing bisa disetel lan sudhut sing nyaman sing dipasang. Yen sampeyan nggoleki sing cocog karo keseimbangan antara sofa chaise lan sofa pojok, nimbang prabotan Baotian kita. Sofa wiyar iki cukup papan kanggo kabeh kulawarga tanpa terlalu sombong. Kain pelapis kain abu-abu nambah kemewahan ing desain kasebut. Kasedhiya akeh wong liya kaya beludru yen sampeyan ora seneng karo kain, mula duwe toko ...

Detail Produk

Umpan balik saiki

 

Contemporary Corner Sofa with Feather Sofa Cushions

Two-piece sectional sofa includes a left-facing chaise and right-facing sofa. Baotian contemporary corner sofa gives you more seating and comfortable feeling than a chaise. It’s also the most sociable seating arrangement, as everyone’s sat facing each other. It still has the same clever built-in bolster, which gives you more back support when you want it – and tucks away when you don’t. Plus the same angled arms and turned oak legs, as a finishing touch. The feather bolsters give you extra support when you seat there (and disappear when you don’t). Due to feather-wrapped property, so they are plumper and keep their shape longer than foam-wrapped. Besides, the angled arms and turned legs add more than a touch of style. It is available in 2 seaters and 3 seaters. Generous quantities of a foam-wrapper feather on the seating and back cushion which is a true luxury design.

 

Contemporary corner sofa with feather gives you the best experience

The benefits of our contemporary corner sofa

products parameters

Product parameters

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Hotel Lobby; Feather-down Sofa,
Materi: Kulit; Feather; Kain; Chrome legs; Wooden Interior Structure; Soft foam
Penampilan: Modern; American Style
Papan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: Contemporary Corner Sofa with Feather for Sale
Nomer Model: #1145
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Sectional Sofa with Chaise
Ukuran(cm): 326L*224W*78H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 330L*229W*83H
Bobot: 105KG
MOQ: 5 mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

product details

The cornor sofa surface is made up of fabric material down-filled pillow on the contemporary corner sofa

The process of our contemporary corner sofa production in the factory

 

Packing standard

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

FAQ

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
ON
GARIS
INGKIR SAIKI