Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair

Kursi Makan Grey Peteng

Bentuk backrest kanthi busa kepadatan tinggi sing nggawe sampeyan rumangsa alus lan dhukungan uga. Kain beludru abu-abu peteng bakal gampang di resiki. Desain armrests sing efisien kudu cocog karo meja makan sing beda-beda. Dhasar kursi kayu solid sing nggawe umur layanan luwih dawa lan desain integral.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Kursi Makan Grey Peteng

Bentuk backrest kanthi busa kerapatan tinggi sing nggawe sampeyan rasane lembut lan uga ndhukung. Kain beludru abu-abu peteng bakal gampang di resiki. Desain armrests sing efisien kudu dicocogake karo meja makan sing beda-beda. Dhasar kursi kayu solid sing ndadekake umur layanan luwih dawa lan desain integral.

 

Jinis: Prabot omah, Kamar mangan, Kamar Makan Hotel
Bahan: Kain Beludru; Kayu padhet; Umpluk
Penampilan: Perabotan Kontemporer
Panggonan Asal: Guangdong,Cina
Jeneng produk: Kursi Makan Kayu Solid; Kursi Makan; Kursi desain sing sederhana
Nomer Model: #1210
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Kursi Makan
Ukuran(cm): 79L * 80W * 91 / 42H
Ukuran kemasan(cm): 81L * 82W * 93H;
Bobot: 50KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T/T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman
Packing: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: ya wis
Garansi: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan purna jual sampeyan?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: ya wis, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T/T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirimi pesen kanggo kita:

INQUIRY SAIKI
boneka seks boneka seks for sale tresna boneka boneka seks jepang boneka jinis flat chested boneka seks cilik real dolls 163cm boneka seks boneka jinis milf boneka jinis lemak
ON
GARIS
INQUIRY SAIKI