Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa

Sofa Lounge chaise modern ungu sing elegan

Sofa chaise modern kanthi warna ungu sing elegan - kesed misteri nanging apik banget. Kaki kayu sing padhet nyedhiyakake dhukungan sing kuat. Rasane kepenak bisa ditemokake ing kursi sofa kanthi nggunakake spring spring & spons kanthi kapadhetan dhuwur.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Sofa santai chaise modern

Kain gaya kontemporer kamar tamu sing santai karo sofa chaise modern. Ungu ungu - kesed misteri nanging apik banget. Kaki kayu sing padhet nyedhiyakake dhukungan sing kuat. Rasane kepenak bisa ditemokake ing kursi sofa kanthi nggunakake spring spring & spons kanthi kapadhetan dhuwur.

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Lounge; Prabot kamar turu
Bahan: Kain; Sikil kayu; Kayu padhet&kayu lapis; Umpluk
Penampilan: Gaya Modern
Panggonan Asal: Guangdong,Cina
Jeneng produk: Sofa kain modern; Sofa santai Chaise,amben soda
Nomer Model: #0886
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Sofa kursi chaise
Ukuran(cm): 162L * 80W * 90H
Ukuran kemasan(cm): 164L * 82W * 92H
Bobot: 47KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T/T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman
Packing: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: ya wis
Garansi: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing ShunDe, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q:Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji sawise nelusuri. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q:Apa MOQ sampeyan??
A:MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman akeh kanggo proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q:Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: ya wis, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q:Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q:Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T/T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman.

Q:Apa sampeyan duwe stok produk?
A: alamat, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya sampel, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI

Rekomendasi produk

boneka seks boneka seks for sale tresna boneka boneka seks jepang boneka jinis flat chested boneka seks cilik boneka nyata 163cm boneka seks boneka jinis milf boneka jinis lemak
ON
GARIS
INGKIR SAIKI