Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Queen bed frame upholstered headboard
Queen bed frame upholstered headboard
Queen bed frame upholstered headboard
Queen bed frame upholstered headboard

Papan kasur Ratu nduwur sirah

Ngadhepi perabotan sing akeh lan katon, akeh tetimbangan sing kudu dijupuk. Mesthi wae, kanggo pigura amben, jinisé padha kaya kasur saka ukuran nganti bahan. Mula saka iku, yen sampeyan rumangsa ragu-ragu utawa sampeyan angel milih sing milih sing pertama, kepiye carane sinau papan amben ratu iki nduwur sirah?

Detail Produk

Umpan balik saiki

Kepala Tempat Tidur Ratu Headboard Upholstered

Ringkesan

Umume, sing dibutuhake wektu kanggo mikir yaiku carane golek kasur sing bener lan apik. Nanging, sapa sing tuku bingkai kasur setuju karo pentinge sing asring mbutuhake gaweyan. Ngadhepi perabotan sing akeh lan katon, akeh tetimbangan sing kudu dijupuk. Mesthi wae, kanggo pigura amben, jinisé padha kaya kasur saka ukuran nganti bahan. Mula saka iku, yen sampeyan rumangsa ragu-ragu utawa sampeyan angel milih sing milih sing pertama, kepiye carane sinau papan amben ratu iki nduwur sirah?

Headboard empuk bingkai kasur ratu minangka potongan pernyataan sing sampurna sing bakal dilebokake ing kamar turu kanthi macem-macem gaya. Rampung mewah lan abu-abu sing apik banget katon apik banget lan nglindhungi. Rol sisih sing empuk nggawe tampilan sing elegan lan apik banget sing dipasang ing papan sing empuk kothak klasik. Balung baris ndhukung kasur sampeyan kanthi lengkap. Papan kayu sing diubengi bisa ndandani kasur ing pangkal. Sikil amben sing awet lan apik nggawe desain kanggo tampilan serbaguna sing cocog karo gaya lan pilihan sing paling umum. Kabeh sing dibutuhake kanggo nginstal pigura amben kanthi cepet lan gampang kalebu ing kompartemen. Kirim kanthi cepet lan aman dibungkus ing sak kothak, hak kanggo gudang.

 

Rincian Produk

Jinis: Prabot omah, Kamar turu
Material: Kain; Logam;
Penampilan: Perabotan Kontemporer
Panggonan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: Papan kasur Ratu nduwur sirah
Nomer Model: BF-AU01-04
Bahan Sampul: Kain
fungsi: Basis Tempat Tidur
Ukuran(cm): 137L * 190W
Ukuran kemasan(cm): 139L * 192W
Bobot: 80KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman
packing: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Ya
Garansi: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

Queen bed frame upholstered headboard

Four features of queen bed frame upholstered headboard

 

A queen bed frame upholstered headboard is placed on the room Detailed shows the designs of Queen bed frame upholstered headboard Queen bed frame upholstered headboard

How is the Queen bed frame upholstered headboard produced Process of Queen bed frame upholstered headboard production

 

 

Standar Paket

Packing standard

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

 

 

FAQ

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan purna jual sampeyan?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Ya, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INQUIRY SAIKI
boneka seks boneka seks for sale tresna boneka boneka seks jepang boneka jinis flat chested boneka seks cilik boneka nyata 163cm boneka seks boneka jinis milf boneka jinis lemak
ON
GARIS
INQUIRY SAIKI