Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa

Sofa kain ungu

Gaya Inggris nganggo sofa sofa ruang keluarga gaya sofa sofa. Anggur wungu, romantis lan elegan, cocog banget karo rasa seneng nalika ngicipi suket anggur. Headrests sing bisa diatur bisa digunakake miturut panjaluk sampeyan, nyopot utawa tahan nalika sampeyan butuh. Pigura stainless steel lan spring kanthong ing bantal kursi nggawa keamanan lan koyo kursi sing nyenengake.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Kursi sofa kain ungu kanthi chaise

Gaya ruang tamu sofa berbentuk L, sofa ruang keluarga. Anggur wungu, romantis lan elegan, cocog banget karo rasa seneng nalika ngicipi suket anggur. Headrests sing bisa diatur bisa digunakake miturut panjaluk sampeyan, nyopot utawa tahan nalika sampeyan butuh. Pigura stainless steel lan spring kanthong ing bantal kursi nggawa keamanan lan koyo kursi sing nyenengake.

 

Jinis: Prabot omah, Perabotan lobi hotel
Material: Kain; Kaki waja tahan karat; Kayu padhet&kayu lapis; Umpluk
Penampilan: Gaya bahasa inggris
Panggonan Asal: Guangdong,Cina
Jeneng produk: sofa kain kraton; L bentuk kursi; sofa bagean
Nomer Model: #0940
Bahan Sampul: Kain
fungsi: Sofa kain bagean
Ukuran(cm): 279L * 201W * 71 / 93H
Ukuran kemasan(cm): 183L * 107W * 95H; 106L * 206W * 95H
Bobot: 153KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman
packing: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Ya
Garansi: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing ShunDe, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q:Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji sawise nelusuri. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q:Apa MOQ sampeyan??
A:MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman akeh kanggo proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q:Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Ya, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q:Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q:Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman.

Q:Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya sampel, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirimi pesen kanggo kita:

KANGGO SAIKI
boneka seks boneka seks for sale tresna boneka boneka seks jepang boneka jinis flat chested boneka seks cilik boneka nyata 163cm boneka seks boneka jinis milf boneka jinis lemak
ON
GARIS
KANGGO SAIKI