Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed

Perabotan Modern 3 kasur sofa kain kursi

3 kasur sofa kain kursi, kanthi Bingkai Tempat Mekanisme Merek Belgia. Bingkai logam pipa bunder sing kuwat, kanthi kasur spring pocket: 143*195*12cm. Siji langkah mbukak amben sofa luwih trep lan gampang ditangani.

Detail Produk

Umpan balik saiki

3 kasur sofa kain kursi

Nggunakake Umum Perabotan Omah 3 kasur sofa kain kursi, kanthi Bingkai Tempat Mekanisme Merek Belgia. Bingkai logam pipa bunder sing kuwat, kanthi kasur spring pocket: 143*195*12cm. Siji langkah mbukak amben sofa luwih trep lan gampang ditangani.

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Kamar hotel;Prabot kamar turu
Materi: Kain; sikil logam; kayu padhet&kayu lapis; umpluk,mekanisme logam
Penampilan: Modern; Gaya Eropa
Papan Asal: Guangdong,Cina
Jeneng produk: amben sofa; sofa turu; amben lempitan sofa; amben sofa dobel; amben sofa pojok
Nomer Model: #1221
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Amben sofa
Ukuran(cm): 184L * 102W * 92H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 189L * 107W * 97H;
Bobot: 110KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing ShunDe, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q:Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji sawise nelusuri. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q:Apa MOQ sampeyan??
A:MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman akeh kanggo proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q:Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q:Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q:Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q:Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya sampel, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
ON
GARIS
INGKIR SAIKI