Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed
Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed
Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed
Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed

Kasur sofa kasur spring furnitur hotel

Perabotan hotel modern gaya umum nggunakake bantal kursi sing bisa dibalekake. Amben sofa nggunakake ndhuwur 500 Merek Amerika. Mekanisme seri pipa alun nawakake dhukungan sing luwih kuwat kanggo nyukupi kebutuhan hotel lan kulawarga sing beda-beda. Ukuran kasur spring kanthong standar: 90/130*185*12cm.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Amben sofa hotel

Gaya kasur sofa hotel umume nggunakake amben kursi sofa sing bisa dibalekake. Tempat tidur sofa kasur spring nggunakake ndhuwur 500 Merek Amerika. Mekanisme seri pipa alun nawakake dhukungan sing luwih kuat kanggo nyukupi kebutuhan hotel lan kulawarga sing beda-beda. Ukuran kasur spring kanthong standar: 90/130*185*12cm.

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Kasur sofa kasur musim semi hotel; Prabot kamar turu
Materi: Kain; sikil kayu(Coklat peteng); kayu padhet&kayu lapis; umpluk, mekanisme logam
Penampilan: Modern; Gaya Eropa
Papan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: amben sofa hotel; amben sofa dobel;kursi lipat
Nomer Model: #1176
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Amben sofa
Ukuran(cm): 130L * 90W * 85H; 180L * 90W * 85H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 135L * 95W * 90H;185L * 95W * 90H
Bobot: 72KGS; 93KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing ShunDe, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q:Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji sawise nelusuri. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q:Apa MOQ sampeyan??
A:MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman akeh kanggo proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q:Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q:Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q:Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q:Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya sampel, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
ON
GARIS
INGKIR SAIKI