Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair

Kursi Lounge Ergonomis

The ergonomic lounge chair is widely applied to the leisure study room or office.

 

Features of the ergonomic lounge chair

  • A high headrest protects your head while napping.
  • 360° swivel metal base function makes communication faster and more convenient.
  • The Angle of the backrest perfectly supports your bond and highly suitable for your back.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Kursi Lounge Ergonomis

Leisure study room commercial uses an ergonomic lounge chair. A high headrest protects your head while napping. 360° swivel metal base function makes communication faster and more convenient. The Angle of the backrest perfectly supports your bond and highly suitable for your back. In a word, it’s got leg support, head support, and cushion. That's an ideal chair.

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Kamar hotel;Prabot kamar turu
Materi: Kain; Logam dasar; umpluk
Penampilan: Modern; Gaya Eropa
Papan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: chairs; bedroom chairs; ergonomic chair; swivel chair
Nomer Model: #1111
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Kursi Lounge Ergonomis
Ukuran ing(cm): 75L*98W*100H
Ukuran kemasan(cm): 80L*103W*105H
Bobot: 34KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing ShunDe, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q:Apa MOQ sampeyan??
A:MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman akeh kanggo proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q:Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. The ODM product should be charge the sample fee, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI

Rekomendasi produk

ON
GARIS
INGKIR SAIKI