Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Living Room Furniture Modern Design Italian Leather Sofa, couch, corner sofa set
Living Room Furniture Modern Design Italian Leather Sofa, couch, corner sofa set
Living Room Furniture Modern Design Italian Leather Sofa, couch, corner sofa set
Living Room Furniture Modern Design Italian Leather Sofa, couch, corner sofa set
Living Room Furniture Modern Design Italian Leather Sofa, couch, corner sofa set

Mebel Ruang Tamu Modern Desain Italia Kulit Kulit, kursi, set sofa pojok

Desain modern mebel kamar tamu, sofa kulit asli, bagean, sofa pojok, macem-macem desain modular bisa cocog karo macem-macem kebutuhan pelanggan. Headrest sing bisa disetel bisa cocog karo postur lelenggahan. Bantal kursi koil kanthong nyaman lan awet.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Mebel Ruang Tamu Modern Desain Italia Kulit Kulit, kursi, set sofa pojok

Desain modern mebel kamar tamu, sofa kulit asli, bagean, sofa pojok, macem-macem desain modular bisa cocog karo macem-macem kebutuhan pelanggan. Headrest sing bisa disetel bisa cocog karo postur lelenggahan. Bantal kursi koil kanthong nyaman lan awet.

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Kamar hotel
Material: Kulit; sikil kayu, Kayu lapis, Umpluk, spring
Penampilan: Modern; Pantun, Gaya Eropa
Papan Asal: Guangdong,Cina
Jeneng produk: Sofa Murah; L kursi, Sofa kulit, Set sofa pojok kulit, Sofa bagean
Nomer Model: #0762
Bahan Sampul: Kulit Aniline; Kulit gandum ndhuwur, Kulit Asli, Kulit Italia
Fungsi: Headrest sing bisa disetel
Ukuran ing(cm): kursi: 118L * 100W * 69H; kursi katresnan: 180L * 100W * 69H;
sofa: 224L * 100W * 69H; Bagean: 294L * 215D * 69H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 123L * 105W * 74H; kursi katresnan: 185L * 105W * 74H;
sofa: 229L * 105W * 74H; Bagean: 299L * 219D * 74H
Bobot: 50KG,65KGS,75KGS,128KGS
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Warranty: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12:Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing ShunDe, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q:Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji sawise nelusuri. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q:Apa MOQ sampeyan??
A:MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman akeh kanggo proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q:Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Kursi lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q:Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q:Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q:Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya sampel, sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

KANGGO SAIKI
ON
GARIS
KANGGO SAIKI