Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Spring And Memory Foam Hybrid Mattress
Spring And Memory Foam Hybrid Mattress

Kasur hibrida busa lan memori

Kanthi dandan kasur, kasur anyar anyar hibrida katon, sing dadi pilihan kanggo sampeyan sing ngarep-arep duwe busa memori lan kasur inner. Intine kasur hibrida minangka inti saka sumber sing diiseni busa umpluk. Hibrida minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin seneng karo dhukungan musim semi, nanging meksa kualitas busa memori.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Kasur hibrida busa lan memori

Rincian Produk

There are so many different types of mattresses on the market, umpluk, spring, hybrid mattress. But new innovative technologies are releasing every year, how do you know which one is meeting your requirements, like the soft, firm, or memory foam, smartphone-enabled? The numerous options may make you feel confused. Nanging, what you really take care of these tips: Does it help you sleep better? In a word, mattresses on the market actually can be broadly categorized as spring, umpluk, and hybrid. Each of these mattress types owns some unique features of which you should be aware before you make your next big purchase.

A spring mattress is the most traditional mattress which your parents may use a lot. Foam mattresses with multiple types, they all work on maximizing sleep quality, providing superior support, and facilitating maximum recovery during the sleep. Kanthi dandan kasur, kasur anyar anyar hibrida katon, sing dadi pilihan kanggo sampeyan sing ngarep-arep duwe busa memori lan kasur inner. Intine kasur hibrida minangka inti saka sumber sing diiseni busa umpluk. Hibrida minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin seneng karo dhukungan musim semi, nanging meksa kualitas busa memori.

Spring and memory foam hybrid mattress 2.5cm cool gel memory foam, lower temperature by the injection of cooling factor. Φ2.0mm 18cm shock-proof pocket spring provides an undisturbed sleeping experience. Kasur with box pillow top and fashionable contrast color piping design.

 

Jinis: Suite Hotel; Kamar hotel; Prabot kamar turu
Materi: Spring; Kain; Memory Foam
Penampilan: Modern; Gaya Eropa
Papan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: Kasur hibrida busa lan memori
Nomer Model: #M-SA01-03
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Bedroom Mattress; Hybrid mattress
Ukuran(cm): Bujang; Kebak; Ratu; Raja; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): Dhasar ukuran
Bobot: Dhasar ukuran
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

 

A spring and memory foam hybrid mattress is placed on the room

 

The fabric cover of spring and memory foam hybrid mattress Two details of the design about Spring and memory foam hybrid mattress A spring and memory foam hybrid mattress is put on the bed frame

 

 


Proses Produk

The working process of the spring and memory foam hybrid mattress

 

 


 

Packing standard of Spring and memory foam hybrid mattress

Packing Standard

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

 

 


 

 

FAQ

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan purna jual sampeyan?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur inner spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI

Rekomendasi produk

ON
GARIS
INGKIR SAIKI