Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch

Kursi Kulit Modern

Ruang tamu modern bentuk L modern, kursi sofa gaya Italia kanthi sandhangan kepala lan sikil logam sing luwes. Kursi kanthi kulit gandum ndhuwur lan spring kanthong nganggo perasaan sing nyaman. Warna biru bayi sing populer lan sofa berkualitas tinggi cocog karo ruang tamu.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Recliner Kulit Modern

Kursi bagean kursi kulit modern kanthi sandhangan kepala sing luwes lan sikil logam. Kursi kanthi kulit gandum ndhuwur lan spring kanthong sing alus ditrapake kanthi nyaman. Warna biru bayi lan sofa berkualitas tinggi cocog banget kanggo ruang tamu.

Modern Leather Recliner Couch

 

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Kamar hotel
Materi: Kulit; Sikil kromo; kayu padhet&kayu lapis; umpluk
Penampilan: Modern; Gaya Eropa
Papan Asal: Guangdong, China
Jeneng produk: Recliner Kulit Modern; L bentuk kursi; Sofa kulit biru
Nomer Model: #1119
Bahan Sampul: Kulit gandum ndhuwur, PVC
Fungsi: Sofa bagean
Ukuran(cm): 287L * 220W * 79H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 292L * 225W * 84H
Bobot: 148KG
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

Blue Modern Leather Recliner The details of modern leather recliner The back cushion of the leather recliner

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China

Q: Apa layanan purna jual sampeyan?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

PANALITEN SAIKI
ON
GARIS
PANALITEN SAIKI