Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa

Sofa Sudut Biru Navy

Nalika nerangake sofa, pilihan sing ora ana enteke bakal digawe ing pikiran sampeyan adhedhasar ukurane, gaya, materi, kriya, lan liya-liyane. Ana gaya liyane sing ora bisa dibayangake kanthi ngadhepi macem-macem jinis. Nanging, Telung perkara dhasar sing mutusake gaya sofa. Iki kalebu lengen, bali, lan sikil sofa, preduli apa iku sofa sudhut biru laut. Aside saka mburi, tangan, rok, kursi, lsp, katrangan liyane diwenehake kanggo ndeleng babagan sofa beludru biru laut .....

Detail Produk

Umpan balik saiki

Sofa Sudut Biru Navy kanggo Ruang Tamu

Nalika nerangake sofa, pilihan sing ora ana enteke bakal digawe ing pikiran sampeyan adhedhasar ukurane, gaya, materi, kriya, lan liya-liyane. Ana gaya liyane sing ora bisa dibayangake kanthi ngadhepi macem-macem jinis. Nanging, Telung perkara dhasar sing mutusake gaya sofa. Iki kalebu lengen, bali, lan sikil sofa, preduli apa iku sofa sudhut biru laut. Aside saka mburi, tangan, rok, kursi, lsp, katrangan liyane diwenehake kanggo ndeleng babagan sofa beludru biru laut. Ana macem-macem gaya klasik lan favorit, limang gaya sing paling populer yaiku bagean, wong turu, tradisional, kursi katresnan, lan chaise.

Gaya bagean ditemtokake kanthi pirang-pirang cara. Contone, L-bentuk kanggo pojok ruangan, gaya bagean sing kapisah kanthi area kursi sing beda-beda ngidini sofa bisa diatur maneh adhedhasar jumlah tamu sing teka. Jinis kaping 2 yaiku turu sing digawe kanthi fungsi ganda. Bisa dadi kursi nalika awan, kosok baline ing wayah wengi, nalika sofa digawa metu amben lempitan metu.

Banjur kita bakal ngomong babagan loveseat sing paling penting, sofa sudut biru laut sing dadi populer saiki. Popularitas bisa uga disebabake saka kebutuhan ruang sing kurang ing ruangan cilik. Kajaba iku, lumahing sofa digawe saka kain buludru sing ulig, sing menehi sofa sing anget lan alus ing ndhuwur sofa. Bantal sing plump lan pucuk pucuk bisa ngimbangi lengen cambered sing amba kanthi sampurna, nggawe saben kulawarga kebak isi ing kabeh-lingkungan.

Navy blue corner sofa with velvet fabric surface

Parameter Produk

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Lobi hotel
Materi: Kulit; Kain; Sikil arcylicl; Struktur Interior Kayu; Umpluk kapadhetan dhuwur
Penampilan: Modern; Gaya Amerika
Papan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: Sofa Sudut Biru Navy
Nomer Model: #1124
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Sofa Sudut Babak
Ukuran(cm): 789/413L * 104W * 78 / 86H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 794L * 109W * 83H
Bobot: 185KG
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

Navy blue corner sofa with down-filled pillow The details display of navy blue corner sofa The front of navy blue corner sofa

The process of sofa production in the factory Five steps to assemble the sofa, cutting, seaming, upholster, inspection, packing. Then one sofa was completed from produciton to packing

Packing steps for baotian sofa products

Standar Kemasan

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

FAQ

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
ON
GARIS
INGKIR SAIKI