Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa
Navy Blue Corner Sofa

Sofa Sudut Biru Navy

Nalika nerangake sofa, pilihan sing ora ana enteke bakal digawe ing pikiran sampeyan adhedhasar ukurane, gaya, materi, kriya, lan liya-liyane. Ana gaya liyane sing ora bisa dibayangake kanthi ngadhepi macem-macem jinis. Nanging, Telung perkara dhasar sing mutusake gaya sofa. Iki kalebu lengen, bali, lan sikil sofa, preduli apa iku sofa sudhut biru laut. Aside saka mburi, tangan, rok, kursi, lsp, katrangan liyane diwenehake kanggo ndeleng babagan sofa beludru biru laut .....

Detail Produk

Umpan balik saiki

Navy Blue Corner Sofa for Living Room

Nalika nerangake sofa, pilihan sing ora ana enteke bakal digawe ing pikiran sampeyan adhedhasar ukurane, gaya, materi, kriya, lan liya-liyane. Ana gaya liyane sing ora bisa dibayangake kanthi ngadhepi macem-macem jinis. Nanging, Telung perkara dhasar sing mutusake gaya sofa. Iki kalebu lengen, bali, lan sikil sofa, preduli apa iku sofa sudhut biru laut. Aside saka mburi, tangan, rok, kursi, lsp, more descriptions are given to peruse about a navy blue velvet sofa. There is a wide range of classic and favorite styles, of which the five most popular styles are sectional, sleeper, traditional, love seat, and chaise.

The sectional style is set in many ways. For example, L-shape for a room’s corner, separate sections style with divided seating areas allow for the sofa to be rearranged based on the number of guests coming to visit. The 2nd type is sleeper which is made with dual function. It can be seat during the day, on the contrary at night, when the sofas are taken away a fold-out bed comes out.

Then we'll talk about the most important loveseat, navy blue corner sofa that has become popular today. The popularity may result from its requirement for lesser space in a small room. Besides, the sofa surface is made of crushed velvet fabric which gives the one on the sofa a warm and soft feeling. The plump cushions and tufted back balance the wide cambered arm perfectly, make every family full fill in all-around comfort.

Navy blue corner sofa with velvet fabric surface

Product Parameters

Jinis: Mebel Sofa Ruang Tamu; Suite Hotel; Hotel Lobby
Materi: Kulit; Kain; Arcylicl legs; Wooden Interior Structure; High-density foam
Penampilan: Modern; American Style
Papan Asal: Guangdong, Cina
Jeneng produk: Sofa Sudut Biru Navy
Nomer Model: #1124
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Round Corner Sofa
Ukuran(cm): 789/413L*104W*78/86H; Ukuran Khusus
Ukuran kemasan(cm): 794L*109W*83H
Bobot: 185KG
MOQ: 5mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman
Pengepakan: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: Nggih
Jaminan: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

Navy blue corner sofa with down-filled pillow The details display of navy blue corner sofa The front of navy blue corner sofa

The process of sofa production in the factory Five steps to assemble the sofa, cutting, seaming, upholster, inspection, packing. Then one sofa was completed from produciton to packing

Packing steps for baotian sofa products

Packing Standard

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

FAQ

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, Cina

Q: Apa layanan sawise sampeyan adol?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: Nggih, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T / T, 35% celengan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
ON
GARIS
INGKIR SAIKI