Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise
Chesterfield sofa with chaise

Sofa Chesterfield kanthi chaise

Sofa Chesterfield kanthi chaise iku luwih entheng lan luwih alus tinimbang liyane, sing njupuk sofa Chesterfield klasik sing biasa. Kita nganggo desain gaya lawas nanging menehi perasaan sing luwih modern. Adhedhasar jinis tufting Chesterfield, kita nyoba ngowahi bentuk tradisional sing abot.

Detail Produk

Umpan balik saiki

Sofa Chesterfield Vintage karo Chaise

Ringkesan

Sofa Chesterfield kanthi chaise minangka sing luwih entheng lan alus tinimbang liyane, sing njupuk sofa chesterfield klasik sing biasa. Kita nganggo desain gaya lawas nanging menehi perasaan sing luwih modern. Adhedhasar jinis tufting Chesterfield, kita nyoba ngowahi bentuk tradisional sing abot. Sisih mburi sampeyan seneng tangan ing dhuwur sing pas kanggo kenyamanan maksimum. Kursi loro lan mburi digawe saka umpluk alus sing kenceng, mula sampeyan bisa nikmati lapisan sumber. Iki tegese sampeyan ora kudu muter bantal sing longgar.

Nalika nerangake chaise, sing luwih apik kiwa utawa nengen? Kabeh gumantung karo tata ruang sampeyan, nanging kanthi tulus menehi saran supaya ora ana gandhengane kanthi lalu lintas luwih sithik. Sampeyan bisa uga mikir babagan bedane chaise tengen lan kiwa. Bayangake, sampeyan lagi ngadeg ing ngarep sofa chesterfield. Chaise tengen bakal ana ing sisih tengen sampeyan lan chaise kiwa ing sisih kiwa sampeyan. Iku luwih saka mung sofa sing bisa lenggah nalika nonton televisi utawa turu nalika akhir minggu. Nanging sofa gaya chesterfield kanthi chaise nggawa rasa kelas, keanggunan, kamulyan, lemes.

Minangka kanggo warna, kita njupuk biru plasida kanggo nyebutake jaman modern, sing menehi rasa seneng visual lan mental sing anyar. Tombol sing dienggo, lucu lan alus, dadi fitur sing apik kanggo sofa chesterfield iki. Pocket spring lan spons spons kanthi kapadhetan dhuwur kanggo pengalaman lelenggahan sing apik. Pilihan khusus kasedhiya kanggo ngrancang sofa chesterfield uga yen sampeyan wis ngrampungake skrip. Kita mesthi ngrewangi sampeyan ngrampungake dekorasi omah sing paling sampurna.

 


 

Rincian Produk

 

Type: Mebel Sofa Ruang Tamu; Telung Kursi
Bahan: Kain; Sikil kayu; Kayu padhet&kayu lapis; Umpluk
Penampilan: Gaya Vintage; Gaya Klasik Italia
Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng produk: Sofa Chesterfield kanthi chaise
Nomer Model: #0928
Bahan Sampul: Kain
Fungsi: Njupuk sworo seru; Panggunaan amben; Dekorasi
Ukuran(cm): 260L * 153W * 80H
Ukuran kemasan(cm): 153L * 103W * 85H, 117L * 158W * 85H
Bobot: 153KGS
MOQ: 5 mranata
Wektu produksi: 30-45dina
Katemtuan Perdagangan: FOB
Jangka Pembayaran: T/T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman
Packing: Packing Ekstra Kuat
OEM&ODM: ya wis
Garansi: 2 garansi taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo aniline lan kulit gandum ndhuwur
Sertifikat: ISO9001; SGS;

 

Modern chesterfield sofa in front of us

 

 

Details of the surface design with soft foam Reconstruction design of the chesterfield sofa with chaise surface Placid blue chesterfield sofa with chaise from the font of angle

Process of sofa production_1 Process of sofa production_2

 


Packing standard steps of our chesterfield sofa

Standar Pembungkus

1~ 3: EPE mbungkus sofa

4~ 6: Bungkus karton bergelombang umpluk kanthi pojok

7~ 8: Kertu karton mbungkus sofa, kalebu ngisor

9~ 12: Lapisan njaba kanthi non-anyaman.

 


 

FAQ

FAQ

Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka basis pabrikan kanggo produk kain pelapis wiwit 1985.

Q: Dununge pabrik sampeyan?
A: Kita dununge ing Shunde, Kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China

Q: Apa layanan purna jual sampeyan?
A: Kita duwe siji-siji saka pelacakan sawise didol. Yen ana karusakan saka masalah transportasi utawa mutu, kita bakal nemokake solusi lan menehi saran.

Q: Apa MOQ sampeyan??
A: MOQ kita yaiku 40HQ utawa 20GP(Biaya tambahan bisa uga ditrapake), sampeyan bisa nyampur produk sing beda kanggo nggabungake 40HQ utawa 20GP.

Q: Apa produk sampeyan bisa lulus tes kanggo proyek hotel??
A: Kita duwe pengalaman apik ing proyek hotel lan kabeh bahan bisa ngatasi resistensi geni kayata CA117, BS5852, BS7177, BS7176, lan E0 / E1.

Q: Apa fungsi utama produk sampeyan??
A: Kita biasane ngasilake Sofas, Sofabed, Kasur, Recliners, lan Kursi.

Q: Apa aku bisa milih warna??
A: ya wis, kita duwe macem-macem warna kanggo milih macem-macem bahan kayata kulit gandum Top, PVC, MUNG KANGGO, utawa kain.

Q: Jam pira kiriman??
A: Sawise nampa celengan, bisa udakara 30 ~ 35 dina.

Q: Apa syarat pembayaran?
A: Syarat pembayaran bakal FOB menyang port SHENZHEN. T/T, 35% simpenan, saldo sadurunge pangiriman.

Q: Apa sampeyan duwe stok produk?
A: Ora, kita produsen OEM lan ODM, kabeh produk disesuaikan kanggo para pelanggan.

Q: Apa pabrik bisa menehi conto?
A: Kita bisa ngirim sampel kain utawa kulit kanthi langsung menyang sampeyan. Produk ODM kudu dikenani biaya conto sawise 10 Pesenan pcs bakal ngasilake biaya sampel.

Q: Apa garansi produk sampeyan??
A: Garansi sofa yaiku 2 taun kanggo struktur njero, 1 taun kanggo kulit njaba; Kasur yaiku 10 taun kanggo struktur interior spring.

Tags:,

Kirimi pesen kanggo kita:

INQUIRY SAIKI
boneka seks boneka seks for sale tresna boneka boneka seks jepang boneka jinis flat chested boneka seks cilik boneka nyata 163cm boneka seks boneka jinis milf boneka jinis lemak
ON
GARIS
INQUIRY SAIKI