Baotian 35 taun fokus ing pangaturan dhewe furnitur

Apa pola turu sing sehat?

A healthy sleep pattern ensures the next day full of energy esp for working adults and heavy load students. Sleep hygiene is a habitual activity that helps us fall asleep and maintain healthy sleep. Hygiene turu sing apik bisa nyegah kualitas turu. Hence considered most people lack healthy sleep we hope the below small tips useful before you go to bed.

 

How to keep a healthy sleep pattern

 

Sifat turu sing apik

Kabeh pengin duwe kabiasaan turu sing apik, nanging kanthi pangembangan teknologi, the quality of people's sleep has been declining. Dadi, apa faktor sing mengaruhi kualitas turu? Apa langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo ningkatake kualitas turu? Nyatane, Kualitas turu wis ana gandhengane karo lingkungan eksternal lan pola makan sampeyan dhewe, kalebu lingkungan, wektu, kegiatan lan intake.

 

Sekeliling

Ing ngendi kita turu kudu becik turu. Kamar kudu tenang, peteng lan moderat ing suhu. Yen sampeyan mung bisa turu sajrone awan amarga kerja, nggunakake blinds opaque, shadows, or curtains. Kanthi cara iki, if the light comes in through the window, it won't hit your eyes. Kanggo sing ora bisa turu ing lingkungan sing sepi, sampeyan bisa muter musik sing nyenengake kanggo mbantu sampeyan turu.
Amben minangka bagean penting saka lingkungan turu. This includes pillow-top mattresses, dhasar lan sprei. Kasur kudu prewangan, sing bisa nyuda tekanan sendi. Punggung lan gulu banjur kudu tetep didadekake siji. Perkembangan desain kasur modern kanggo entuk keseimbangan sing tepat antara dhukungan lan ngeculake tekanan. Nalika milih kasur, nimbang bobot awak lan jinis awak uga kahanan fisik sampeyan, kalebu nyeri punggung, sakit gulu, rematik, bursitis, turu apnea, lan fibromyalgia.

 

Wektu

Badan kita dirancang kanthi irama circadian, Siklus 24 jam nalika tangi lan tiba, gumantung ing konsistensi. Nalika kita tekan panggonan ing sawetara zona wektu sajrone jam, badan kita ora ana sinkron karo wektu lokal ing panggonan sing dituju. Kita bakal nyebabake jet lag amarga ganti wektu. Yen sampeyan ngganti shift saben sawetara minggu, miwiti cepet wektu turu.

 

Kegiatan

Antarane loro nganti papat jam sadurunge turu, obah saka kegiatan kenceng menyang kegiatan sing luwih tenang ngidini sampeyan miwiti santai. Latihan ing wayah awan lan nyuda olahraga ing wayah wengi. Pateni TV setengah jam nganti jam sadurunge turu, maca buku utawa browsing foto, lan aja nutul piranti layar elektronik. Yen prelu, sampeyan bisa turu sajrone awan lan matesi istirahat nedha awan 30-45 menit supaya ora mengaruhi turu biasa.

 

Intake

Diet kita cedhak wektu turu duwe pengaruh kanggo turu. Yen sampeyan lagi luwe kira-kira jam sadurunge turu, mangga nyawisake dhahar entheng, but not suitable for high-calorie foods, sing bakal mengaruhi kualitas wektu turu lan turu. Kopi lan minuman kafein liyane enak amarga bisa tangi sampeyan, nanging kanthi alesan sing padha, dheweke ora pilihan sing apik kanggo turu telung utawa papat jam pisanan.

 

Faktor ngluwihi kontrol

Akeh faktor sing mengaruhi cara turu dadi ngontrol. But when we can't control certain key components of sleep hygiene, kita kudu nggawe pangaturan supaya entuk kualitas turu sing apik. Kanggo paling kita, salah sawijining faktor sing dikontrol dening wong liya yaiku wektu kerja lan wektu kelas. Ing cendhak, supaya turu luwih apik lan njaga kita siyaga lan waspada sajrone awan, we need to control what we can do and adjust what we can't. Mesthi wae, a good mattress will help you sleep well, too. Mula saka iku, we recommend this model - spring and memory foam hybrid mattress to these who are troubled in sleeping.

For more info pls click here: pabrikan amben sofa

 


Article Artikel sadurunge

Sofa Hotel

Artikel sabanjure →

Sofa types


 

 

Tags: ,
Wektu kirim: 2020-04-15
ON
GARIS
INGKIR SAIKI