Baotian 35 годините се фокусираат на прилагодување на мебелот

Вести

 • Advantages of modern multifunctional bed

  The bed as an important role of home furniture is indispensable in our daily life. Удобен и мек кревет го одредува квалитетот на вашиот сон. Ако креветот е тешко да спие и да се релаксира, it will make you feel tired the next day which largely affects one’s work status. There are a wide variety of types for bed based…
  Прочитај повеќе
 • Воведување и предности на електричен тросед

  Вовед Електричниот стол со песок има различни копчиња. Копчињата горе и долу на копчето можат да го контролираат горниот и долниот дел од задниот дел на софата. Со прилагодување на електричниот тросед, позицијата на лицето на перницата исто така ќе се промени, such as the backdown. На моменти, people will move their hips backward, and vice…
  Прочитај повеќе
 • Кои проблеми треба да ги забележат при одржување на хотелски мебел

  При чистење на хотелски мебел, треба да се користат професионални средства за чистење на хотели. Мебелот во хотелот ќе има различни оценки поради различниот рејтинг на хотелските starвезди. Сепак, некои барања се уште се исти при чистење. Let's take a look at the misunderstandings that should be avoided when using hotel cleaners to clean the contemporary corner sofa. 1. Do not use coarse…
  Прочитај повеќе
 • Кои се мерки на претпазливост за прилагодување на душекот?

  Третина од времето поминато на креветот, the custom mattress is crucial, може да го подобри квалитетот на нечиј сон, and have health care function to the human body, on the contrary, if purchase a not suitable for their own mattress can let a person more sleep more tired, мускулите на телото не можат да добијат ефективна релаксација, but can…
  Прочитај повеќе
 • Упатство за нега на баоти на душеци

  Дел Еден: Предлози за ОЕМ / Клиенти на ОДМ Влажност на складирање: Околината за складирање треба да биде во разумно сува состојба за да се избегне појавата на мувла на Предложената влажност на складиштето е помеѓу 50%-55%. Ако влажноста е над 65%, микробите брзо ќе се размножуваат; Температура на складирање: Топлата температура е добра за размножување на микробите. The high temperatures will cause material…
  Прочитај повеќе
 • Кои се придобивките од душекот за џебни пролет?

  Меѓу повеќето душеци, поцврсти душеци имаат повеќе од 3500 извори. Нормално, повеќе извори ќе се најдат во поцврсти ортопедски душеци, како што беше. Иновацијата во џебна пролет стана исклучително добро позната бидејќи поттикна да се создадат душеци за џебни пружини. Откриено е дека овие душеци, даде извонредна утеха со помош на индивидуални извори. Since it follows the natural…
  Прочитај повеќе
 • Six tips for buying a great sofa

  We are a sofa bed manufacturer. Based on long years' of experience, we are able to share all our clients with some tips to buy a contemporary corner sofa.   Check the Fit There is no sense in considering a love seat on the off chance that it doesn't fit you well. Seats ought to be agreeable for all…
  Прочитај повеќе
 • Како да ја прилагодите меката декорација на хотелскиот тросед?

  Overview The soft decoration in the hotel is the soul of the entire hotel. The good design of soft decoration can play a role in enhancing the effect to a certain extent. Hotel sofa custom manufacturer Baotian Furniture tells you about the hotel decoration design, Matching with soft furniture.     The first is the selection of hotel furniture…
  Прочитај повеќе
 • Што е здрав сон?

  Што е хигиена за спиење? Sleep hygiene is a habitual activity that helps us fall asleep and maintain healthy sleep. Лошата хигиена на сонот може да го спречи квалитетот на спиењето. Добри навики за спиење Секој сака да има добри навики за спиење, но со развој на технологија, квалитетот на спиењето на луѓето се намалува. Така, кои се факторите што влијаат на квалитетот на спиењето? What…
  Прочитај повеќе
НА
ЛИНИЈА
ПРАВДА СЕГА