Baotian 35 годините се фокусираат на прилагодување на мебелот

Воведување и предности на електричен тросед

Introduction

The electric sand chair has different buttons. Копчињата горе и долу на копчето можат да го контролираат горниот и долниот дел од задниот дел на софата. Со прилагодување на електричниот тросед, позицијата на лицето на перницата исто така ќе се промени, како што е повратното. На моменти, луѓето ќе ги поместат колковите наназад, и обратно. Ако сте желни да поседувате таков, контактирајте не- а производител на софа кревет.

На "магија" на електричниот стол за софа е тоа кога седите, грбот е горе, and there is no need to add a footstool in the front, а стапалата може да паѓаат природно или да се ставаат во подножјето. Ако ви треба потпирач за нозе, можете да го користите контролното копче за природно да се издигнете. Иако структурата е посложена од традиционалните столици, перформансите се посигурни и оценката е висока.

Предности на електричен тросед:

1. Електричниот тросед има ефект на намалување на притисокот. Столот за софа е мек, а притисокот врз човечкото тело е мал, така ќе биде поудобно да седите на столот за софа;
2. Електричниот тросед има функција за масажа. When a person sits on the современ аголен тросед and does a little activity, тоа ќе предизвика мали вибрации на пружините и меките материјали. Човечкото тело е подложено на еластична сила на периодични промени, кои можат да ја играат улогата на масажа.
3. Електричниот тросед е флексибилен. Перницата на софата е изработена од меки материјали како што се лен, кафеава, сунѓер, итн. Под него има неколку извори, кои се и меки и еластични.

 

 


← Претходна статија

Предности на модерниот мултифункционален кревет

Следна статија

Одржување душек


 

 

Ознаки: ,
Време на објавување: 2020-08-01
НА
ЛИНИЈА
ПРАВДА СЕГА