Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Për vendin e veçantë të mobiljeve të hotelit

Aktualisht, shumica e mobiljeve hoteliere janë mobilje të personalizuara. Në Kinë, Vendosja dhe vendosja e mobiljeve janë shumë të veçanta. Zakonisht është e dobishme për përvojën e përdoruesit, ndërsa gjithashtu merr parasysh ndikimin e Feng Shui. Më ndiqni për t'ju prezantuar të gjitha vendet që duhet t'i kushtojnë vëmendje vendosjes së mobiljeve.

 

Three places you should take care of

 

First, the placement of the bed

In the furnishings of the hotel, pozicioni i shtratit është veçanërisht i rëndësishëm. Edhe shtrati është protagonist në dhomën e hotelit. Pasi hapi derën e dhomës dhe vuri valixhen, objekti i parë i vëmendjes është shtrati që së pari mund të tërheqë shqetësimet e shumë udhëtarëve. Ekzistojnë shumë masa paraprake për vendosjen e shtratit në mobiljet e hotelit. Para së gjithash, pozicioni i shtratit duhet të shmanget sa më shumë që të jetë e mundur përballë derës. Sipas kinezit Feng Shui, mobiljet dhe mbrojtjet e dyerve nuk kanë fat. Në të njëjtën kohë, përdorimi i pasqyrave është i domosdoshëm në mobiljet e hotelit. Për sa i përket natyrës së pesë elementeve të Feng Shui, pasqyra është e brishtë, kështu që mos u përballeni me shtratin gjatë vendosjes, sidomos kur drita nga pasqyra reflekton në shtratin në mes të natës, nuk është e favorshme për të pushuar.

 

E dyta, the placement of the sofa

In the rest process, divan zë një rol të rëndësishëm, dhe divani është standardi i cilësisë së pushimit të hotelit. The navy blue corner sofa hair placement is also very particular, sidomos pozicioni i divanit. Rekomandohet që hoteli të mbështetet në pjesën e pasme kur vendosni divanin në mënyrë që ai të ketë një ndjenjë sigurie gjatë përdorimit. Mundohuni të shmangni vendosjen e divanit nën dritë të drejtpërdrejtë, përndryshe, do të bëjë që njerëzit të ndjehen të trullosur dhe jo të favorshëm për të pushuar. Në të njëjtën kohë, divani nuk duhet të vendoset në portë aq sa është e mundur. Do të ketë më shumë fluks ajri jashtë portës Fengshui, which will have a bad influence on people's fortune.

 

Third, the placement of the wardrobe

The wardrobe is a decoration of hotel furniture, and also as an auxiliary object. Në fakt, the placement of the wardrobe is also very particular. Many hotels will put the wardrobe close to the door when placing it. In addition to not targeting the door, the wardrobe needs to be placed against the wall. In Feng Shui Above, if the wardrobe is vacant, it means that the owner has no fixed place. The positional relationship between the closet and the wall is also very clever. There is a certain distance between the two types of furniture so that they will not interfere with each other and will be more convenient to use. You can also place some plants next to the closet to increase your fortune.

 

We are the prodhuesi i krevatit divan you have been looking for. Any interest pls check out the online store

Luxary hotel room


Koha e postimit: 2020-07-30
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI