Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Avantazhet e Shtratit Multifunksional Modern

Shtrati si një rol i rëndësishëm i mobiljeve të shtëpisë është i domosdoshëm në jetën tonë të përditshme. Një shtrat i rehatshëm dhe i butë përcakton cilësinë e gjumit tuaj. Nëse shtrati është i vështirë për të fjetur dhe relaksuar, do t'ju bëjë të ndiheni të lodhur të nesërmen e cila ndikon kryesisht në statusin e punës së dikujt. Ekzistojnë një larmi e madhe e llojeve që shtrati të zgjidhen bazuar në material, siç është pëlhura, metali, dhe krevat prej lëkure faux. Shtrati modern shumëfunksional prej lëkure faux është një shtrat në zhvillim i zhvilluar me përmirësimin e vazhdueshëm të standardeve të jetesës së njerëzve dhe kërkesa më të larta për cilësinë e gjumit. Ngjyra të mrekullueshme, forma të rrumbullakëta, fisnike dhe elegante e bëjnë atë të tërheqë thellë vëmendjen e njerëzve.

Prandaj, ky artikull do t'ju sjellë në botën moderne të shtretërve shumëfunksionalë. Pse njerëzit do të dëshironin të zgjidhnin një shtrat të tillë? le të eksplorojmë një numër të madh përparësish.

 

Easy to clean

The headboard and frame of the leather bed are totally made of faux leather, që do të thotë se nuk bën asnjë përpjekje për pastrim dhe mirëmbajtje. Pasi të jetë pis ose nuk përdoret për një kohë të gjatë, fshijeni vetëm me një peshqir të lagur për të pastruar pikat dhe thajeni për të pastruar pluhurin që jo vetëm që ju kursen shumë kohë për t'u kujdesur për gjëra të tjera, por gjithashtu nuk shqetësohet që sipërfaqja të dëmtohet.

 

Optional colors

Compare with corium, duket se shtrati shumëfunksional prej lëkure faux ka më shumë mundësi zgjedhjeje për ngjyrën. Nëse jeni thjesht një blerës i thjeshtë, Unë fuqimisht rekomandoj ngjyrat e mëposhtme, e bardhe, e kuqe, vjollcë, dhe kafe. Por një gjë për t’u kujdesur, ngjyrat duhet të përputhen me dekorin e dhomës tuaj, e bardha qëndron për moderne; E kuqe me stil; Fisnik i purpurt; Kafe e ngrohtë, etj. Nëse një distributor ose shitës, ju mund të merrni plotësisht sugjerimet nga prodhuesi dhe preferencat e tregut lokal për të personalizuar ngjyrat edhe funksionet.

 

Unique style

In terms of style, shtrati shumëfunksional prishi kornizën tradicionale të shtratit drejtkëndor kushdo që dominonte botën. Ne ofrojmë dy rruaza të rrumbullakëta me një diametër prej dy metrash dhe shtretër drejtkëndëshe me madhësi të rregullt.

 

Adjustable pillow

The pillow on the headboard of the bed can also be adjusted according to its height, esp for these Cervical spondylosis patients who must adjust the height to the most comfortable angle. Furthermore, it can be regarded as a family nursing bed for patients who refuse the hospital whether children or adults. Te pakten, someone used to reading magazines or books before sleep, the pillow is soft enough to back up your body. The pillow could be both beautiful, fashionable, elegant, and generous, with soft and smooth faux leather per personal custom.

 

Save space

The multifunctional bed includes a set of tables, cabinets, and chairs installed by the side. As the image displays on the right, one tiny cabinet beside the headboard to put kinds of things like books, cups, and charge for your phone; even the guests come they can seat on the small chairs to keep the bed neatly and organized. This unique design helps you save much space since you won’t need to include larger furniture like extra cabinets and chairs. That gives way to other pieces of furniture that are not so great power as it is this kind of bed.

 

Let your bedroom feel warm and elegant, full of romance and essence to our lives. Improve the personal taste and quality of life! Contact us to get you a designed multifunctional bed.

 

Modern multifunctional bed makes the room warmer

 


Article Artikulli i mëparshëm

Lëkurë vs divan prej pëlhure

Artikulli tjetër

Paraqitja dhe përparësitë e divanit elektrik


 

Tags: ,
Koha e postimit: 2020-08-04
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI