Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Industria

 • llojet e divaneve

  Ide për apartamente të vogla duke kursyer hapësirë

  Apartament i vogël ka tendencë të jetë një esp e re e stilit modern dhe modern për këto qira të shkurtra. Përkundër hapësirës së vogël, korridor i ngushtë, dhe mini dhoma, ka ende disa mënyra për ta bërë atë të duket më e ndritshme, më të mëdha, dhe me e bukur. Për hir të kufizimit të gjerë, ne duhet të ndërthurim mobiljet mirë me dizajnin e brendshëm, ne…
  Lexo më shumë
 • Një grua është ulur në divanin e fryrë

  Divan me fryrje

  Çfarë divani blejmë shpesh për dhomën e ndenjes? Përgjigja absolutisht është pëlhurë, lëkure, apo ndonjë tjetër, e cila është zgjedhja paraprake për shumicën e familjeve. Por a i keni dëgjuar ato divane që fryhen? Po, Duket pak e çuditshme dhe e panjohur për shumicën e njerëzve. Divan inflatable përbëhet nga PVC, dhe bëni presion për të derdhur gazin në trup.…
  Lexo më shumë
 • tip divani pëlhure

  Llojet e divaneve

  Ka kaq shumë lloje të ndryshme divanësh sa është e vështirë të zgjedhësh nëse shkon në një shtëpi të re apo e zëvendëson atë të vjetër. Por unë besoj se është një nga gjërat më emocionuese për të zgjedhur në mijëra pjesë. Kjo është arsyeja pse unë vendos të shkruaj këtë artikull. Një gjë që më pëlqen është të eci nëpër mobilje…
  Lexo më shumë
 • Divan hoteli

  Përmbledhje Dekori i butë në hotel është shpirti i gjithë hotelit. Dizajni i mirë i dekorimit të butë mund të luajë një rol në rritjen e efektit në një masë të caktuar. Prodhuesi me porosi i divanit të hotelit Baotian Mobilje ju tregon në lidhje me modelin e dekorimit të hotelit, Përputhja me mobiljet e buta.   E para është zgjedhja e mobiljeve hoteliere
  Lexo më shumë
 • Strategjia e blerjes me porosi të divanit të hotelit

  Duhet të kemi qëndruar në një hotel jashtë. A mendojmë se divani është i ndryshëm nga divani në shtëpinë tonë? Nëse dëshironi të blini një divan hoteli, si duhet ta zgjidhni? Disa përdorues të internetit kanë bërë pyetje të tilla. Divanet e hoteleve janë produkte jokonvencionale. Për divanet me porosi, nuk është aq i përshtatshëm sa prodhimi konvencional i serisë…
  Lexo më shumë
 • Mobilje Baotiane

  Në të njëjtën kohë që standardi kombëtar i jetesës është përmirësuar ndjeshëm, gjithashtu vendos kërkesa më të larta për cilësinë dhe shërbimin e hotelit. Prandaj, kur zgjidhni mobiljet e hotelit, hotelet kryesore i kushtojnë më shumë vëmendje prakticitetit, bukuri, rehati, detaje dhe aspekte të tjera, dhe parashtroi kërkesa më të larta për kompanitë e mobiljeve të hoteleve. Me estetikën e saj krijuese dhe produktet e mobiljeve të nivelit të lartë,...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është modeli i gjumit të shëndetshëm?

  Një model i shëndetshëm i gjumit siguron ditën tjetër plot energji për të rriturit që punojnë dhe studentët me ngarkesë të rëndë. Higjiena e gjumit është një aktivitet i zakonshëm që na ndihmon të biem në gjumë dhe të mbajmë gjumë të shëndetshëm. Higjiena e dobët e gjumit mund të pengojë cilësinë e gjumit. Prandaj, konsiderohet se shumica e njerëzve nuk kanë gjumë të shëndetshëm, shpresojmë që këshillat e vogla më poshtë të jenë të dobishme para se të shkoni në shtrat.…
  Lexo më shumë
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI