Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Lajme

 • Avantazhet e Shtratit Multifunksional Modern

  Shtrati si një rol i rëndësishëm i mobiljeve të shtëpisë është i domosdoshëm në jetën tonë të përditshme. Një shtrat i rehatshëm dhe i butë përcakton cilësinë e gjumit tuaj. Nëse shtrati është i vështirë për të fjetur dhe relaksuar, do t'ju bëjë të ndiheni të lodhur të nesërmen e cila ndikon kryesisht në statusin e punës së dikujt. Ekziston një larmi e madhe e llojeve për shtratin
  Lexo më shumë
 • Paraqitja dhe përparësitë e divanit elektrik

  Hyrje Karrigia elektrike me rërë ka butona të ndryshëm. Butonat lart dhe poshtë në buton mund të kontrollojnë lart dhe poshtë pjesën e pasme të divanit. Me rregullimin e divanit elektrik, pozicioni i personit në jastëk gjithashtu do të ndryshojë, siç është prapambetja. Disa herë, njerëzit do të lëvizin ijet e tyre prapa, dhe ves ...
  Lexo më shumë
 • Cilat probleme duhet të vërejnë kur mirëmbahen mobiljet e hotelit

  Kur pastroni mobiljet e hotelit, duhet të përdoren pastrues profesional të hoteleve. Mobiljet në hotel do të kenë nota të ndryshme për shkak të vlerësimeve të ndryshme të yjeve të hotelit. Megjithatë, disa kërkesa janë akoma të njëjta gjatë pastrimit. Le të hedhim një vështrim në keqkuptimet që duhet të shmangen kur përdorni pastrues hoteli për të pastruar divanin bashkëkohor të qoshes. 1. Mos përdorni trashë
  Lexo më shumë
 • Cilat janë masat paraprake për personalizimin e dyshekut?

  Një e treta e kohës së kaluar në shtrat, dysheku me porosi dhe shkumë memorie është thelbësor. Mund të përmirësojë cilësinë e gjumit, dhe kanë funksion të kujdesit shëndetësor në trupin e njeriut, ne te kunderten, nëse blini një dyshek jo të përshtatshëm për dyshekun e tyre, mund ta lini një person të flejë më shumë i lodhur, muskujt e trupit nuk mund të marrin
  Lexo më shumë
 • Kujdesi për dyshekët

  Kujdesi i dyshekut ka qenë gjithmonë një problem qoftë për përdoruesit e rregullt, shpërndarësit, ose shitësit. Bazuar në përvojën e prodhimit të një viti të gjatë, ka disa këshilla për të ndarë me ju. Këto duhet ta bëjnë dyshekun tuaj të zgjasë më shumë.   Sugjerime për klientët OEM 1. Lagështia e magazinimit Ambienti i magazinimit duhet të jetë në gjendje të arsyeshme të thatë për të shmangur mykun
  Lexo më shumë
 • Pro dhe kundër të dyshekut të xhepit

  Ndër dyshekët më, dyshekët më të fortë kanë më shumë se 3500 burimet. Normalisht më shumë burime do të gjenden në dyshekët më të fortë ortopedikë si të thuash. Inovacioni i dyshekut pranveror xhepi është bërë jashtëzakonisht i njohur pasi nxiti krijimin e dyshekëve me pranverë xhepi. U zbulua se këto dyshekë, japin ngushëllim të jashtëzakonshëm me anë të burimeve individuale. Meqenëse ndjek the
  Lexo më shumë
 • Këshilla për blerjen e divanit

  E di që shumica e njerëzve mund të ndihen shumë hezitues për të blerë një divan. Prandaj, e dobishme nga vitet e gjata të prodhimit në fushën e mobiljeve, ne jemi në gjendje të ndajmë të gjithë klientët tanë me këshillat e blerjes së divanit më poshtë.   1. Kontrolloni përshtatjen Nuk ka kuptim të konsideroni një vend dashurie në rast shansi që jo
  Lexo më shumë
 • Divan hoteli

  Përmbledhje Dekori i butë në hotel është shpirti i gjithë hotelit. Dizajni i mirë i dekorimit të butë mund të luajë një rol në rritjen e efektit në një masë të caktuar. Prodhuesi me porosi i divanit të hotelit Baotian Mobilje ju tregon në lidhje me modelin e dekorimit të hotelit, Përputhja me mobiljet e buta.   E para është zgjedhja e mobiljeve hoteliere
  Lexo më shumë
 • Çfarë është modeli i gjumit të shëndetshëm?

  Një model i shëndetshëm i gjumit siguron ditën tjetër plot energji për të rriturit që punojnë dhe studentët me ngarkesë të rëndë. Higjiena e gjumit është një aktivitet i zakonshëm që na ndihmon të biem në gjumë dhe të mbajmë gjumë të shëndetshëm. Higjiena e dobët e gjumit mund të pengojë cilësinë e gjumit. Prandaj, konsiderohet se shumica e njerëzve nuk kanë gjumë të shëndetshëm, shpresojmë që këshillat e vogla më poshtë të jenë të dobishme para se të shkoni në shtrat.…
  Lexo më shumë
kukulla seksi shiten kukulla seksi kukulla dashurie kukull seksi japonez kukull seksi me gjoks të sheshtë kukull e vogel seksi kukulla të vërteta 163cm kukull seksi kukulla seksi milf kukulla seksi të majme
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI