Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Pastrimi i divanit prej pëlhure

Një divan prej pëlhure është një divan i bërë me një leckë si materiali kryesor pas përpunimit të caktuar. Sipas materialit, ajo është e ndarë në një divan të pastër lecke dhe leckë lëkure të kombinuar. Divanet e pëlhurave janë të popullarizuara në mesin e njerëzve për modën e tyre, ekonomia, dhe përdorimin. Ato janë një nga mobiljet e përdorura zakonisht në mobiljet e hotelit. Alsoshtë gjithashtu zgjedhja e parë për mobiljet e shtëpive të njerëzve. Në mënyrë që divani i rrobave të jetë i pastër dhe i qëndrueshëm, i ndritshëm, duhet ta pastrojmë dhe mirëmbajmë atë shpesh.

1. Pluhuri me vakum një herë në javë, dhe pluhurosni pjesën tjetër të divanit, backrest and crevices. Nëse nuk keni një fshesë me korrent, mund ta fshish edhe me peshqir

2. Një detergjent special që përmban një agjent antifouling mund të zgjidhet për të pastruar divanin një herë në vit, por detergjenti duhet të lahet plotësisht më pas, përndryshe, do të ketë më shumë gjasa të ngjyroset me papastërti.

3. If the juice is accidentally stuck on the contemporary corner sofa, mund ta përzieni me pak sodë buke dhe ujë, dhe më pas fshijeni me një leckë për të hequr njollat.

4. Divan prej pëlhure me një këllëf mund të pastrohet në përgjithësi. Midis tyre, mbulesa elastike nuk është rezistente ndaj larjes në lavatriçe në shtëpi, dhe mbulesa më e madhe prej pambuku ose prej liri mund të çohet në dyqan lavanderie.

As a prodhuesi i krevatit divan, ka shumë stile për të zgjedhur. Ejani të na kontaktoni për mobiljet perfekte të divanit!


Koha e postimit: 2020-07-23
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI