Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Paraqitja dhe përparësitë e divanit elektrik

Prezantimi

Karrigia me rërë elektrike ka butona të ndryshëm. Butonat lart dhe poshtë në buton mund të kontrollojnë lart dhe poshtë pjesën e pasme të divanit. Me rregullimin e divanit elektrik, pozicioni i personit në jastëk gjithashtu do të ndryshojë, siç është prapambetja. Disa herë, njerëzit do të lëvizin ijet e tyre prapa, dhe anasjelltas. Nëse jeni të etur për të zotëruar një pls të tillë na kontaktoni- a prodhuesi i krevatit divan.

The "magji" e karriges elektrike divan është ajo kur ulesh, mbrapa është lart, dhe nuk ka nevojë të shtoni një kolltuk në pjesën e përparme, dhe këmbët mund të bien natyrshëm ose të vendosen në pjesën e këmbës. Nëse keni nevojë për një mbështetëse për këmbën, mund të përdorni butonin e kontrollit për tu ngritur natyrshëm. Edhe pse struktura është më e komplikuar se karriget tradicionale, performanca është më e besueshme dhe nota është e lartë.

Avantazhet e divanit elektrik:

1. Divan elektrik ka efekt të zvogëlimit të presionit. Karrigia e divanit është e butë dhe presioni mbi trupin e njeriut është i vogël, kështu që do të jetë më komode të ulet në karrigen e divanit;
2. Divan elektrik ka një funksion masazhi. Kur një person ulet në divan qoshe bashkëkohor dhe bën pak aktivitet, do të shkaktojë dridhje të vogla të burimeve dhe materialeve të butë. Trupi i njeriut i nënshtrohet forcës elastike të ndryshimeve periodike, të cilat mund të luajnë rolin e masazhit.
3. Divan elektrik është fleksibël. Jastëku i divanit është bërë nga materiale të buta si liri, kafe, sfungjer, etj. Ka disa burime poshtë, të cilat janë të buta dhe elastike.

 

 


Article Artikulli i mëparshëm

Avantazhet e Shtratit Multifunksional Modern

Artikulli tjetër

Mirëmbajtja e dyshekut


 

 

Tags: ,
Koha e postimit: 2020-08-01
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI