Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Mirëmbajtja e dyshekut

Ekzistojnë pesë rregulla për mirëmbajtjen e dyshekut. Shpresoj që të ju ndihmojë të kushtoni më pak kohë për të hyrë në një natë të mirë sesa të shqetësoheni nga pluhuri, embrion, etj

 

RREGULLORE 1: Air your mattress every day

Every night, secili humbet rreth gjysmë pintë ujë ndërsa jemi në gjumë, i cili krijon një mjedis tërheqës për marimangat e pluhurit dhe mund të çojë në formimin e njollave. Hapni një dritare para se të goditni sanë, gjë që gjithashtu do të ndihmojë në rregullimin e lagështisë në dhomën tuaj të gjumit që marimangat i duken kaq tërheqëse.

 

RREGULLORE 2: Lani shtratin çdo javë - të paktën!

Shkurajoni marimangat nga vendosja në dyshekun tuaj duke ndërruar çarçafë dhe mbulesa duvetesh të paktën një herë në javë dhe duke i larë ato në një temperaturë minimale prej 60 ° C.

Përdorni një mbrojtës dysheku që lahet në makinë për të ndaluar djersën ose lëngjet e tjera të trupit që të mos vijnë në kontakt me dyshekun tuaj. Lani atë një herë në dy muaj në temperaturën më të lartë të rekomanduar në etiketën e kujdesit.

 

RREGULLORE 3: Vacuum your mattress regularly

Unpalatable as this may be, secili humbet pothuajse gjysmë kg qelizash të vdekura të lëkurës çdo vit, dhe disa nga këto do të përfundojnë në dyshekët tanë.

Përsëri, kjo mund të veprojë si një magnet për marimangat e pluhurit. Mbani larg pluhurin dhe qelizat e vdekura të lëkurës duke pastruar dyshekun tuaj me fshesë me korrent një herë në muaj në një mjedis të ulët thithjeje, duke përdorur shtojcën e tapicerisë së fshesës suaj.

Tubacionet përgjatë skajeve të dyshekut tuaj mund të inkurajojnë një grumbullim pluhuri dhe qelizash të vdekura të lëkurës, si mund butonin, kështu që kushtoji vëmendje të veçantë këtyre zonave.

 

RREGULLORE 4: Check if you should turn your mattress80°

Check if you should turn your mattress80° and flip weekly for three months after you buy them, pastaj një herë në tre ose katër muaj. Për t'ju ndihmuar të mbani mend kur duhet të rrokullisni ose rrotulloni dyshekun tuaj, shkruani një kujtesë në kalendarin tuaj ose vendosni një njoftim në telefonin tuaj.

 

RREGULLORE 5: Act fast on spills and stains

As with most stains, sa më gjatë të lini njollat ​​e dyshekut, aq më vështirë do të jenë zhvendosja e tyre.

Qëndroni dyshekun lart para se t’i zgjidhni, pastaj sfungjeroni zonën e njollosur me ujë të ftohtë, taking care not to over-wet.

Blot with a dry cloth, then spot-treat with a stain remover designed for use on carpet or upholstery. Rinse with fresh, cold water, then blot dry.

If the stained area smells unpleasant, add a few drops of disinfectant to the water you use to rinse the stain.

Pay attention that overspend detergent would affect the life of the mattress and the warranty.

The above is our suggestions on mattress maintenance. Learn these tips, which makes you live in the clean, tide room.

 

 


Article Artikulli i mëparshëm

Paraqitja dhe përparësitë e divanit elektrik

Artikulli tjetër

Këshilla për blerjen e divanit


 

 

Tags: ,
Koha e postimit: 2020-07-06
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI