Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

krevat divan me një vend

Projektet hoteliere për 50 dhoma për vizitorë nga Algjeria. Kreva divan një vendësh dhe osmani me shtratin mund të jenë më të përshtatshme për dhomën tuaj të suitës. Madhësia e dyshekut është e përshtatshme për një fëmijë apo një të rritur. Nevojitet vetëm një hap për ta kthyer divanin ose osmanin në një gjumë. Klikoni këtu për më shumë informacion: prodhuesi i krevatit divan


Koha e postimit: 2020-06-17
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI