Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Këshilla për blerjen e divanit

E di që shumica e njerëzve mund të ndihen shumë hezitues për të blerë një divan. Prandaj, e dobishme nga vitet e gjata të prodhimit në fushën e mobiljeve, ne jemi në gjendje të ndajmë të gjithë klientët tanë me këshillat e blerjes së divanit më poshtë.

 

1. Check the Fit

 

There is no sense in considering a love seat on the off chance that it doesn't fit you well. Vendet duhet të jenë të pëlqyeshme për të gjithë individët nga familja juaj. Në rast se po blini një shtrat karrigeje, sigurohuni që është e pëlqyeshme në të gjitha pozicionet e ndryshme. Mendimi thelbësor i arsyeshëm është thellësia e vendeve. Zgjidhni vende të thella ose të cekëta, varet nga shtati juaj - karrigia e rri kot duhet të mbështesë shpinën mjaftueshëm me këmbët tuaja në dysheme dhe kurrizin e gjunjëve vetëm disi përpara nga jastëku i ulëses së poshtme. Cfare ka me shume, nëse vendi i dashurisë është vendi që ju pëlqen të pushoni, bëni një pikë për t'u shtrirë në karrigen e rri kot dhe kontrolloni nëse është mjaft e gjatë për të kënaqur me dremitjen.

 

2. Assess the Frame

 

Upholstery texture and pads can be supplanted when they get old and worn, sidoqoftë, asnjë divan nuk mund të shihet si një send shtëpiak i mirë përveç nëse ka një të fortë, zorrë e brendshme e cilësisë. Në rast se me siguri do të blini një shtrat të mirë, filloni duke zbuluar në lidhje me buzë. Kolltukët më pak të kushtueshëm mund të kenë skica të prodhuara duke përdorur pllaka, plastike, ose metali, megjithatë një vend i dashurisë me cilësi të denjë do të ketë një skicë të fortë të drurit - në mënyrë ideale, një "tharë në furrë" skicë e drurit të fortë prej lisi, bregdet, ose mbeturinat. Skicat e pishave janë modeste, sidoqoftë, ata rregullisht fillojnë të përdridhen dhe të lëkunden brenda pesë vjetësh ose diku në afërsi. Këmbët e sediljes së dashurisë duhet të jenë ose pjesë jetike e mbështjelljes ose të varura me vida ose kunja. Mbani një distancë strategjike nga një divan nëse këmbët janë vetëm të mbërthyera. Një provë e thjeshtë për zhvillimin e fortë të skajit është ngritja e një këndi të përparmë ose këmbës së shtratit nga dyshemeja në një lartësi prej 6 inches or something like that. In the event that the other front leg doesn't rapidly ascend off the floor, as well, it's a sign the edge is contorting and is in this manner powerless. Any couch that noticeably curves or squeaks under this test is one you ought to stay away from.

 

3. Test the Arms

 

A sofa with a decent hardwood outline amassed with dowels or corner sections ought to be quality household items, sidoqoftë, it is as yet a smart thought to compellingly test the arms of the couch to ensure they are tight, with no give when you incline toward them. In a family with dynamic youngsters, the most well-known region of disappointment on a sofa (other than the upholstery) is the arms.

As you test the lounge chair, push hard on the arms, and search for any indication of wobble. Keep away from any sofa that isn't unshakable.

 

4. Consider the Springs

 

The springs that hold up the pads on a sofa come in three degrees of value. Most affordable (and least solid) are those that don't spring in any way, however simply webbing or work. Dodge these lounge chairs if your objective is a quality household item.

Most lounge chairs use what is known as serpentine springs—twisted bits of winding wire that range the hole between outline individuals. These offer great help, yet they may droop after some time if the metal isn't a substantial measure.

Extravagance couches are fitted with what is known as "eight-way hand-tied springs," which are truly agreeable yet additionally costly. A few specialists debate if hand-tied springs are any more agreeable than great serpentine springs, yet you can be the appointed authority of that.

Feel the springs through the upholstery. Great springs will be very firm and separated near one another for good help. There ought to be acceptable help without an excessive amount of giving when you sit on the lounge chair.

 

5. Check the Cushions

 

Seat pads ought to be firm and flexible and fit cozily inside the couch outline. The pads ought to recover their shape after you push down and let go. A pad that waits when you push down will be straightened in the blink of an eye, wind up looking unattractive, and feel awkward when you sit on it. Pads that don't fit cozily will likewise lose their shape rapidly and the edges will begin looking unattractive.

 


Article Artikulli i mëparshëm

Mirëmbajtja e dyshekut

Artikulli tjetër

Divan hoteli


 

 

Tags:
Koha e postimit: 2020-06-17
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI