Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Cilat janë masat paraprake për personalizimin e dyshekut?

Një e treta e kohës së kaluar në shtrat, dysheku me porosi dhe shkumë memorie është thelbësor. Mund të përmirësojë cilësinë e gjumit, dhe kanë funksion të kujdesit shëndetësor në trupin e njeriut, ne te kunderten, nëse blini një dyshek jo të përshtatshëm për dyshekun e tyre, mund ta lini një person të flejë më shumë i lodhur, muskujt e trupit nuk mund të marrin relaksim efektiv, por nuk mund të ngrejë shpirtin për punën e ditës së re, gjithashtu mund të shkaktojë presionin e trupit, dhe për një kohë të gjatë, mund të le të dëmtohet palca kurrizore, atëherë në dyshekun me porosi kur duhet t'i kushtojmë vëmendje atyre aspekteve. A jeni i etur për të fjetur në dyshek rrotulluar rastësisht lart e poshtë? Dëshironi të keni një dyshek mjaft të madh për ta ndarë me disa nga miqtë tuaj? Atëherë ju duhet ta përshtatni dyshekun si madhësinë tuaj. Në mënyrë që të ndihmoni këta të panjohur me personalizimin e dyshekut, ne ndajmë disa masa paraprake.

 

1. Fuqia e prodhuesve

As a hotel, prodhimi i mobiljeve hoteliere duhet të zgjedhë një prodhues të rregullt për tu siguruar, and pay attention to distinguish the quality of prodhuesi i krevatit divan, siç është sistemi i certifikimit të cilësisë, sistemi i certifikimit mjedisor është i plotë, qoftë i kualifikuar. Kanë markën e tyre, si dhe përfundimin e çështjeve të mëdha hoteliere. Fuqia e fabrikës është një pikë e fortë mbështetëse për shërbimin pas-shitjes pasues.

 

2. Materials of mattress customization

Nëse dëshironi të personalizoni një dyshek që ju përshtatet, gjëja e parë që duhet të dini është se çfarë përvojash të ndryshme mund t'ju japë secili material. Kafe, sfungjer, latex, pambuku i kujtesës, pambuku hidrofilik, xhel, mini pranverë, 3Materiale D, etj. Kur i dini ato materiale, ju patjetër do të keni diçka që ju pëlqen. Komoditeti i secilit material është i ndryshëm, dyshek hoteli yll speciale sipas ndjekjes individuale me cilësi të ndryshme për të zgjedhur dyshekun e materialit të ndryshëm

 

3. Depërtueshmëria përmes llogaritjes shkencore

një e treta e kohës që jeta e shumicës së njerëzve do të kalojë në shtrat kjo tregon gjithashtu rëndësinë e dyshekut, të gjithë në gjumë, sepse funksionimi i sistemit të sekretimit të trupit ka shumë lëng, dhe ata mes tyre disa do të vrasin, ka edhe një pjesë e djersës do të depërtojë në dyshek, kështu që në kohën e dyshekut me porosi, mund të zgjedhë material të frymëmarrjes. Nëse nuk keni depërtueshmëri të mirë të ajrit, lehtë mund të bëni që në dyshekun tuaj të rriten bakteret dhe marimangat. Special mattresses for star hotels should pay attention to their good air permeability.

 

4. The quality of a mattress

What we can be observed with the naked eye is its surface fabric. The fabric feels comfortable and is relatively smooth, without obvious folds or jumper threads. Perhaps a lot of people think for granted, mattress surface can have the act of the role of such as sheet adornment, whether the beautiful effect is not big. But mattress formaldehyde exceeds standard problem to also often come from the cloth of mattress, a few unscrupulous manufacturers are in order to save cost, use the cloth with excessive formaldehyde content, and sponge, harm human body health. Except for mattresses, a navy blue corner sofa is available, gjithashtu.

 

White fabric mattress

Tags:
Koha e postimit: 2020-07-21
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI