Baotian 35 vitet përqendrohen në personalizimin e mobiljeve

Cilat probleme duhet të vërejnë kur mirëmbahen mobiljet e hotelit

Kur pastroni mobiljet e hotelit, duhet të përdoren pastrues profesional të hoteleve. Mobiljet në hotel do të kenë nota të ndryshme për shkak të vlerësimeve të ndryshme të yjeve të hotelit. Sidoqoftë, disa kërkesa janë akoma të njëjta gjatë pastrimit. Let's take a look at the misunderstandings that should be avoided when using hotel cleaners to clean the contemporary corner sofa.

1. Mos përdorni rroba të trasha ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet. Bestshtë më mirë të fshini mobiljet me peshqir, leckë pambuku, pëlhurë pambuku ose pëlhurë fanellë, dhe pëlhura të tjera thithëse. Leckë e trashë, leckë me fije, ose rroba të vjetra me qepje, butonat, etj. që mund të shkaktojnë gërvishtje në sipërfaqen e mobiljeve duhet të shmangen sa më shumë që të jetë e mundur.

2. Mos e fshini pluhurin në sipërfaqen e mobiljeve me një leckë të thatë. Pluhuri është i përbërë nga fibra, rërë, dhe silicë. Shumë njerëz janë mësuar të pastrojnë dhe fshijnë sipërfaqen e mobiljeve me një leckë të thatë. Këto grimca të imta mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës së mobiljeve në fërkimin e fshirjes para dhe mbrapa. Edhe pse këto gërvishtje janë minimale, dhe madje i padukshëm me sy të lirë, brenda natës, sipërfaqja e mobiljeve do të jetë e zbehtë dhe e ashpër, dhe drita nuk do të jetë më e ndritshme.

3. Mos përdorni ujë me sapun, detergjent, ose ujë për të pastruar mobiljet. Nëse uji zhytet në dru, gjithashtu do të bëjë që druri të myket ose të deformohet pjesërisht, shkurtimi i jetës së shërbimit. Kur pastroni, mund të përdorni ujë të pastër për të fshirë siç duhet, por mos lini një leckë të lagur në sipërfaqen e mobiljeve për një kohë të gjatë për të parandaluar hyrjen e lagështisë në dru.

 

Për më shumë informacion pls na kontaktoni. We are not only a prodhuesi i krevatit divan but a hotel furniture designer

Luxary hotel

Tags:
Koha e postimit: 2020-07-28
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI