Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

SELLERS PANGSAÉNA

Jati mérek, pamastian kualitas

KATEGORI PRODUK

Ranjang sofa, sofa, baring, sofa sectional, kasur sareng ranjang kalayan Modern, Éropa, Gaya Chesterfield

TENTANG KAMI

Ngalangkungan 35 taun dipercaya ODM & pangalaman OEM

Baotian Mebel Co., Ltd..

Baotian Urug Co., Ltd. diadegkeun dina 1985 sareng tempatna di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong. Urang ngaliput hiji daérah 50,000 méter pasagi sareng modal anu kadaptar ngeunaan 2 juta USD.

PRODUK FITUR

Pabrikan ranjang sofa Baotian parantos khusus ngahasilkeun sofa, kasur sofa, recliner listrik, kasur sareng ranjang. Kami kooperatif sareng proyek hotél, borong, sareng pangecér.

  • Ranjang ratu bingkai hordéng

    Nyanghareupan saperangkat sapertos ageung sareng katingali tina jati, seueur pertimbangan anu kedah dilaksanakeun. Tangtu, pikeun pigura ranjang, jinisna saloba ranjang tina ukuran dugi ka bahanna. Maka, upami anjeun raoseun atanapi sesah pikeun anjeun milih mana anu kedah janten pilihan anu munggaran kumaha, kumaha upami diajar ranjang ieu bingkai hordor headboard?

  • Korsi tuang kulawu poék

    U bentuk backrest ku busa kapadetan tinggi anu ngajantenkeun anjeun lemes sareng ngadukung ogé. Lawon buludru abu poék bakal gampang pikeun ngabersihan. Desain armrests anu disederhanakeun kedah cocog sareng tabel makan jangkungna anu béda. Dasar korsi kai padet anu ngajantenkeun umur palayanan langkung lami sareng desain terintegrasi.

  • Sofa lawon ungu

    Gaya Inggris L ngawangun sofa dipan ruang tamu sofa keraton. Anggur wungu, romantis tur elegan, cocog pisan sareng kanikmatan tina ngaraosan jukut anggur. Panghasilan headrests anu tiasa diatur pikeun pamundut anjeun, ngaleupaskeun atanapi nahan éta iraha anjeun peryogi. Pigura stainless steel sareng spring spring dina bantal korsi nyandak kasalametan sareng perasaan tempat duduk anu pikaresepeun sasarengan.

  • Sofa Chesterfield kalayan chaise

    Sofa Chesterfield kalayan chaise nyaéta salah sahiji anu urang langkung ringan sareng lemes tibatan anu sanés, nu nyandak sofa Chesterfield Palasik biasa. Kami ngadopsi desain kuno tapi masihan perasaan anu langkung modéren. Dumasar kana jinis tufting Chesterfield, urang nyobian ngarobih bentuk beurat tradisional na.

  • Elegan wungu sofa modern chaise lounge

    Sofa chaise modern modéren kalayan warna ungu elegan - puguh misterius tapi anggun menawan. Suku kai padet pisan nampilkeun pangrojong anu kuat. Rarasaan anu raoseun dipendakan dina tempat diuk sapertos sofa nganggo spring spring & spons luhurna kapadetan.

  • Kasur Spring and Memory Foam Hybrid

    Kalayan ningkatna kasur, kasur anyar hibrid nembongan, anu nuju trending salaku pilihan pikeun anu ngarep-ngarep gaduh busa memori sareng kasur innerspring. Intina kasur hibrida mangrupikeun inti inti anu dieusian ku busa kapadetan tinggi. Hybrid mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalma anu hoyong ngaraosan campuran spring tapi keukeuh kualitas busa memori.

  • Jati kamar tidur ranjang panyimpenan kulit hideung

    Ranjang panyimpenan kulit hideung saé kanggo dipilih pikeun kamar leutik sabab éta bakal teras ngagedéan sacara visual sareng nambihan katerangan sensual.. Hideung ieu ngagabungkeun kakuatan keur narik ati sareng gaya sareng headboard quilting anu kuat ogé sacara gembleng anu nyumput kotak panyimpenan.

  • Ruang Sarwa Amérika Gaya méwah méwah Desain Kain Jagung Sofa, Chesterfield Desain Lapisan Kain

    Desain Chesterfield Hideung lawon Sudut, Modern, Bersih, sareng Pantun. Hiji sapotong bantal korsi koil saku ageung janten raoseun sareng lemes. Desain anu gerak gampang dibersihkeun sareng rapih. Tombol logam emas sareng suku stainless steel ngajantenkeun desain sofa langkung elegan.

  • Jati Bumi Modern 3 ranjang sofa lawon seater

    3 ranjang sofa lawon seater, kalayan Bélm mérek mékanisme Bélgia. Kuat bingkai logam pipa buleud, kalayan kasur spring saku: 143*195*12cm. Hiji léngkah muka ranjang sofa langkung merenah sareng gampang diatur.

  • Koper hotél kantong spring kasur ranjang sofa

    Perabotan hotél modéren modéren nganggo bantal korsi anu tiasa dibalikkeun sofa ranjang. Ranjang tilas nganggo luhur 500 Mérek Amérika. Mékanisme séri pipa alun nawiskeun pangrojong anu langkung kuat pikeun nyumponan kabutuhan hotél sareng kulawarga anu béda. Ukuran kasur spring standar saku: 90/130*185*12cm.

  • Sofa Sudut Kontémporér

    Sofa pojok kontémporér beuki populér kusabab ukuranana tiasa disaluyukeun sareng juru anu nyaman anu dipasangna. Upami anjeun milari hal anu nyerang kasaimbangan anu leres antara chaise sareng sofa pojok, anggap jati Baotian kami. Sofa lega ieu ngagaduhan ruang anu cekap pikeun sadaya kulawarga tanpa kaleuleuwihungan. Upholstery lawon abu nambihan sentuhan méwah pikeun desain. Aya seueur anu sayogi sapertos buludru upami anjeun henteu resep lawon janten gaduh toko di sakitar ...

  • Angkatan Laut Blue Corner Sofa

    Nalika ngeunaan sofas, pilihan sajajalan bakal dihasilkeun dina pikiran anjeun dumasar kana ukuranana, gaya, matéri, karajinan, jeung sajabana. Aya langkung seueur gaya sapertos anu tiasa dibayangkeun nyanghareupan seueur jinisna. Najan kitu, Tilu hal dasar anu mutuskeun gaya sofa. Ieu kalebet panangan, balik deui, sareng suku tina sofa, paduli naha éta téh sofa sudut biru laut. Kumisan ti tukang, panangan, rok, korsi, jsb, langkung seueur pedaran anu dipasihkeun ngeunaan sofa buludru biru laut .....

ON
LINE
DUKSARI AYEUNA