Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Bubuka sareng kaunggulan sofa listrik

Bubuka

Korsi keusik listrik ngagaduhan kancing anu béda-béda. Tombol luhur jeung ka handap dina tombol tiasa ngadalikeun luhur-ka handap bagian tukang sofa. Kalayan pangaluyuan sofa listrik, posisi jalma dina bantal ogé bakal robih, sapertos mundur. Dina waktosna, jalma bakal mindahkeun cangkéng na ka tukang, sareng sabalikna. Upami anjeun hoyong pisan gaduh sapertos hiji ngahubungi kami- a produsén ranjang sofa.

The "sihir" tina korsi sofa listrik nyaéta nalika diuk, tonggongna nepi, sareng teu kedah ditambihan a tapak suku di payun, sareng suku tiasa murag sacara alami atanapi ditempatkeun dina tempat pangjajahan. Upami anjeun peryogi dampal suku, anjeun tiasa nganggo tombol kontrol pikeun alami naék. Sanaos strukturna langkung rumit tibatan korsi tradisional, kinerja langkung dipercaya sareng sasmita tinggi.

Kauntungannana sofa listrik:

1. Sofa listrik ngagaduhan pangaruh ngirangan tekanan. Korsi sofa lemes sareng tekanan dina awak manusa leutik, janten bakal langkung betah dina korsi sofa;
2. Sofa listrik ngagaduhan fungsi pijet. Nalika hiji jalma linggih dina sofa sudut kontemporer sareng ngalakukeun kagiatan sakedik, éta bakal nyababkeun geter alit tina sumber sareng bahan lemes. Awak manusa ngalaman kakuatan elastis tina parobahan périodik, anu tiasa maénkeun peran masagi.
3. Sofa listrik fléksibel. Bantal sofa didamel tina bahan lemes sapertos linen, coklat, bolu, jsb. Aya sababaraha sumber di handapeunana, anu duanana lemes sareng elastis.

 

 


← Tulisan sateuacanna

Kauntungannana Ranjang Multifungsi Modern

Tulisan salajengna →

Pangropéa kasur


 

 

Tags: ,
Pasang waktos: 2020-08-01
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA