Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Kulit vs sofa lawon

Jalma-jalma sering mikirkeun patarosan ieu nalika mésér sofa anyar kanggo bumi anjeun, anu gaya langkung pikaresepeun, bahan naon awét, kulit atanapi sofa lawon anu salah langkung saé? Sabenernamah, aya seueur faktor anu kedah diperhatoskeun naha anggaran, kanyamanan, gaya, jsb barina ogé éta mangrupikeun bagian anu paling penting dina kahirupan anjeun. Dina hal sofa kulit lawon vs, éta bakal ditangtukeun ku kumaha anjeun hirup sareng naon anu anjeun hirup. Maka, kami daptar titik-titik ieu di handap pikeun ngarujuk kanggo mésér sofa idéal pikeun bumi anjeun.

 

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér kulit sareng sofa lawon

 

Kanyamanan

Nalika ngeunaan kanyamanan éta langkung subyektif dumasar kana perasaan pribadi. Kusabab kitu anu anjeun ukur lakukeun nyaéta nanya ka diri sorangan, mana anu raos langkung saé dina awak anjeun?

Rarasaan anu biasa nyaéta lawon langkung raoseun tibatan kulit cuz langkung lemes, langkung lentong, sareng kirang suhu-réspondén kana kaayaan kamar. Tapi éta gumantung kana bahan lawon sareng sistem pangrojong ogé. Sacara umum, sofa lawon langkung dihirupan tibatan sofa kulit. Sanaos anjeun atos lami lenggah, imbit anjeun kirang panas, beueus sareng keueung, anu ngajantenkeun jalma ngarasa langkung raoseun sareng ngirangan iritasi. Najan kitu, hiji hal anu kedah diurus, yén sababaraha lawon langkung mirah bakal leupas sareng nyiptakeun bantalan dina bantal.

Sedengkeun pikeun sofa kulit, éta sering dipangaruhan ku cuaca. Dina usum salju, sofa kulit tiasa leres-leres tiis teuing pikeun némpél atanapi situs, tapi salami anjeun nyandak simbut dina éta bakal haneut nepi ka nutup kana suhu awak manusa. Dina usum panas, sanajan anjeun teu ngagaduhan AC dipasang, sofa kulit langkung tiis tibatan lawon anu nyababkeun anjeun ngesang sareng nempel kana kulit. Tangtu, kami nyarankeun masang kaayaan anu ngendalikeun iklim, anu mawa langkung seueur kanyamanan dina cuaca anu panas.

Anggaran

Dina debat biaya pikeun kulit vs.. sofa lawon, upami duaan dina gaya anu sami, didamel nganggo bingkai kualitas anu sami, kulitna langkung mahal sacara umum.

Kuring milarian sofa kulit sareng lawon dina Wayfair, hasil sateuacanna nunjukkeun bédana. Kulitna langkung luhur tibatan lawonna. Tapi, aya ogé sababaraha lawon méwah anu didamel ku désainer terkenal anu ngaleuwihan biaya tina sofa kulit ieu. Aya ogé sababaraha sofa kulit kelas handap langkung mirah tibatan lawon upami anjeun henteu ngémutan kanyamanan sareng penampilan. Harga biasana ngagambarkeun kualitas sareng umur sofa, janten teu aya ragu kulitna langkung lami tibatan lawon upami henteu rusak dina dompet.

Ku sabab kitu, anu mimiti anu anjeun kedah pertimbangkeun nyaéta anggaran, teras hiasan imah, struktur kulawarga. Langkung hemat pikeun milih sofa lawon anu tiasa ngahémat satengah biaya. Sofa kulit langkung cocog pikeun individu anu ngagaduhan kaayaan kauangan atanapi kamar resepsi anu mésér. Sedengkeun sofa lawon langkung cocog pikeun kulawarga massa naha sababaraha gaya atanapi harga fléksibel.

 

Gaya

Sofa lawon sareng kulit duanana ngagaduhan pola sareng warna anu langkung lega pikeun dipilih, anu kedah dicocogkeun sareng sakumna rohangan.

Sacara umum, dipan lawon nawiskeun langkung seueur pilihan tibatan kulit kusabab pola pola pusingna sorangan, kelir, bentukna, jeung téhnik upholsteri. Upami ukur ngémutan nempatkeun sofa lawon maka nalika ngahias bumi anjeun henteu kedah dirawat, cuz anjeun tiasa mendakan naon waé gaya sareng warna pikeun pendakan sareng kamar. Éta parantos janten pilihan kahiji pikeun kaseueuran jalma, diwakilan ku sofa lawon utama Amérika anu nguntungkeun tina struktur anu ketat, bahan canggih, desain ilmiah, kreativitas elegan jeung kanyamanan lega.

Sabalikna, sababaraha hiasan imah tiasa cocog sareng sofa kulit kualitas luhur. Upami henteu pas pikeun kamar, dampak anu canggih tiasa dikirim. Pastina upami dicocogkeun ogé éta tiasa nunjukkeun keanggunan unik ka rohangan anu sesah diduplikasi dina lawon. Kulit anu paling umum nyaéta gaya chesterfield anu tradisional pisan. Najan kitu, salaku aturan, sofa kulit biasana langkung trendi dibandingkeun sareng lawonna. Upami anjeun langkung resep ngagaduhan tampilan kontémporér atanapi modéren, éta condong némbongan langkung langsing sareng langkung luhur tibatan kaseueuran sofa lawon.

Naha sofa kulit atanapi lawon aranjeunna sadayana nawiskeun kaanggunan sareng canggih ka bumi anjeun, kamar anjeun, kamar makan anjeun, atanapi ruang tamu anjeun. Maka, éta katingalina dugi ka pilihan pribadi. Naha anjeun hoyong sofa anjeun janten unsur desain utama di ruang tamu anjeun? Gaya hiasan mana anu anjeun pikaresep, vintage atanapi modern? Naha anjeun ngarepkeun janten gampang pikeun bumi anjeun? Éta sadayana anu bade urang pertimbangkeun nalika milih sofas.

 

Pangropéa

Di sagigireun kanyamanan, ongkos sareng gaya, pangropéa bisa jadi faktor konci pikeun ragu. Kulit gampang pisan diberesihan sareng biayana langkung waktos, padahal lawon kedah dikumbah sareng diberesihan sacara rutin. Sofa kulit tiasa lami mangtaun-taun upami dipiara leres. Najan kitu, bari éta kedah dikondisikeun sacara konsisten pikeun nyegah retakan sareng beulah.

Kusabab fitur waterproof, naon anu anjeun lakukeun nyaéta ngabaseuhan pinuh anduk dina cai bersih, wring kaluar sareng ngusap permukaan sofa. Najan kitu, upami pikeun pangropéa jangka panjang peryogi diusap khusus sareng dilapis. Salaku tambahan, sakali sofa kulit rusak sacara fisik, tutup luarna teu tiasa digentos, anu leuwih hese dicekel. Di sagigireun éta, sababaraha sato sapertos ucing biasa dipaké kanggo nyakar sofa. Bisi karuksakan, pék set sofa atanapi mésér sababaraha cocooan pikeun ucing ngaganggu. Perhatoskeun yén sofa kulit kawilang sesah pikeun dijaga sareng goresan sesah dilereskeun, janten upami anjeun ngagaduhan murangkalih atanapi piaraan di bumi, sofa lawon langkung cocog.

Sedengkeun pikeun lawon, éta rada merenah sareng saderhana pikeun dijaga. Kaseueuran sofa set lawon tiasa dipiceun sareng dikumbah. Upami anjeun mikir éta kaganggu pikeun nungkulan pelapis kotor ieu, anjeun tiasa nyandak éta sareng kirimkeun ka beberesih garing. Upami anjeun hariwang panasna teraskeun mat nalika usum panas sumping sareng ngagentoskeun sareng bantalan haneut dina usum tiis. Najan kitu, dipan lawon badé pél sareng anggo ipis kalayan sering dianggo, kumargi kitu milih sofa anu berkualitas tiasa ngirangan résiko.

 

Bahan

Sofa lawon umumna diwangun ku sutra, satin, hemp, corduroy sareng bahan tahan maké séjén. Per gaduh fitur nyalira. Sutra sareng sofa lawon satin nganteurkeun kaanggunan sareng méwah, méré jalma perasaan anu megah. Najan kitu, sofa hemp sareng corduroy katingali langkung beurat sareng klasik, sareng sigana ngabentuk gaya alami sareng saderhana.

Pilihan pikeun bahan sofa kulit ageung, teuing. Kulit anu dibedakeun ngahasilkeun épék anu béda-béda pisan. Fitur sofas kulit difokuskeun, élastisitas alam, kateguhan kulit sapi, permukaan hipu, fastness warna luhur, élastisitas alus, perméabilitas hawa, jeung kakuatan mékanis tinggi. Anu paling luar biasa nyaéta kakuatan cimata anu luhur sareng kakuatan tarik anu ningkatkeun umur kulit sofa. Aranjeunna sering dibagi kana dua jinis, kulit ipis atanapi kentel. Desain sofa kulit ipis nangtung pikeun gaya saderhana sareng caang.

Sofa kulit kualitas luhur lemes pikeun toél, genah diuk, haneut dina usum tiis sareng tiis dina usum panas. Kusabab tékstur anu langkung saé, hargana langkung mahal tibatan lawon. Aya seueur jinis sofa lawon anu sadayana masihan perasaan anu béda pikeun jalma. Sofas tina lawon sutra sok nganteurkeun jalma perasaan anu mulya, sareng sofa anu didamel tina hemp langkung saderhana. Tina sudut pandang matéri, sofa kulit langkung awét.

 

Kasalametan

Aya kanyataan yén urang sering teu maliré yén sofa kulit saleresna hypoallergenic. Upami batur ngagaduhan alergi lingkungan, maka ieu tiasa janten sia naha sofa ogé. Beda sareng sofa lawon, sofa kulit ngajebak sakedik lebu, belaan piaraan, sareng alérgi sanés, anu bisa ngakibatkeun alergi. Janten, ngabandingkeun sareng sofa lawon anu disayogikeun dina ranjang anu haneut pikeun teu ngaganggu alergen pikeun ngabersihan sofa kulit sigana janten pilihan anu langkung saé. Tangtu, teu mungkin pikeun ngajaga sofa lawon bébas tina alergén, tapi éta bakal biaya langkung waktos sareng peryogi langkung usaha tibatan sofa kulit dina jalan anu panjang

 

Kulawarga

Ieu sababaraha patarosan anu matak naroskeun ka diri anjeun nalika ngagaleuh lawon atanapi sofa kulit:

Naha anjeun ngagaduhan piaraan? Dupi piaraan anjeun orok anjeun? Kami umum nyarankeun lawon pikeun pamilik piaraan sabab panginten ngeruk kulit mahal ku ngorondangna. Najan kitu, lamun anjeun palatih pinter dina piaraan, maka duanana saé.

Dupi anjeun ngagaduhan murangkalih? Naha aranjeunna rawan kacilakaan sadaya lini? Naha aranjeunna sering maén dina sofa? Upami sadayana enya, percanten ka abdi, kulitna tiasa ngalayanan anjeun langkung lami dibandingkeun sareng lawon. Sedengkeun ampir teu aya jalan pikeun nyingkahan tirani balita, rencana pangendali karusakan perlu.

Sofa anjeun bakal janten pendamping jangka panjang anu kedah ngagambarkeun gaya ngarobih anjeun sareng ngatur kabutuhan rélaxasi anjeun. Padahal milih lawon vs.. sofa kulit (atawa sabalikna) mungkin sigana pilihan estetika, éta bakal mangaruhan umur panjang sapotong di bumi anjeun. Hal anu saé urang ngagaduhan seueur pilihan dina leungeun.

 

 

Kumaha mariksa nalika mésér kulit sareng sofa lawon

 

1. Pariksa bahan pelapis luar anu kedahna cekap cekap. Pastikeun teu aya kisut sareng lipatan anu teu pikaresepeun pikeun mangaruhan penampilan.

2. Beureum lapisan sofa kedah datar, kalayan henteu hooks, kuku nonjol, atanapi pabukon, anu bakal nganyenyeri jalma sareng baju robek.

3. Upami anjeun némpél pigura logam atanapi kai, masih karaos sudut anu aya anu hartosna panutup pinding gampang dianggo dina waktos anu singget, khususna caket posisi linggih.

4. Titenan naha pola cocogna leres, sareng jahitan anu dianggo pikeun hiasan sami-sami.

5. Bantal teu kedah digantungkeun dina ujung payun korsi. Sambunganana kedah sempit sabisa antara bantal, panangan tangan, patukang tonggong, sareng sofa.

6. Pariksa naha panangan sareng suku sofa stabil, permukaan kai lemes. Bantalna kedah ngagaduhan dukungan anu cekap sareng sajalan sareng sofa deui.

7. Kulit sofa sering ngagaduhan panyimpangan chromatic anu teu jelas, malah noda leutik, maka perhatoskeun warna kulit di unggal tempat.

 

Lawon Upholstery sareng Kulit Jenis

 

Kaseueuran konsumen panginten henteu neuleuman jinis lawon pelapis kulit sareng kulit anu ogé ngabantosan milih lawon atanapi kulit. Jinis lawon pelapis nyaéta serat alami atanapi serat buatan manusa. Ieu perkenalan singget pikeun serat tékstil anjeun bakal mendakan nalika nyanghareupan pilihan lawon anu béda.

 

Serat alami

 

Serat alami mangrupikeun bahan filamén kontinyu anu diturunkeun tina pepelakan atanapi sato. Aranjeunna condong lemes, geulis pikeun ngahias sareng pikaresepeun, genah keuna. Aya opat serat alami sakumaha fitur di handap ieu.

 

FABRIC

 

WOL

Tetep panas sareng haneut; Awet, beurat batan tékstil séjén; Kedut sareng tahan noda; Maké warna kalayan gampang, tahan luntur; Antibakteri, nahan bau

 

SILAK

Beungeutna lemes, lemes tapi henteu leueur; Perawatan kulit sareng rambut kusabab albeum sélulér alami; Pewarna sareng nyetak ogé; Leuleus ku kesang, panonpoé, sabun; Nolak taneuh, jamur, sareng ngengat; Peryogi perawatan khusus, beberesih garing

COTTON

Nyaman sareng napas; Serat alami bébas tina bahan kimia.; Hypoallergenic sareng henteu ngairitasi kulit.; Énggal sareng biodegradable.; Ngumbah mesin.; Rawan ngaleutikan sareng keriput pisan.; Serat alam nganggo langkung gancang

 

DILARANG

Serat alami sareng polusi lingkungan anu langkung handap; Padamelan-padamelan pikeun ngadamel; Wajar, serangga ngusir; Ngalenyepan Uap kalayan saé - dugi ka 20% tina beuratna sorangan; Tiis na freshness anu luar biasa dina cuaca anu panas sareng beueus; Hypoallergenic, pas pikeun kulit sénsitip atanapi alergi; Kapangaruhan ku jamur sareng kesang; Hésé miceun lipatan

Lalaki ngadamel serat

Serat buatan manusa sintétik didamel ku manusa ngalangkungan sintésis kimia, sabalikna tina serat alami anu langsung diturunkeun tina organisme hirup. Éta kalebet nilon, poliéster, akrilik, vinil poliolefin, jsb. Ieu fitur tina jenis serat buatan manusa ieu.

 

POLYESTER

Nolak manjang sareng nyusutan; Dicuci atanapi garing-cleanable; Perawatan gampang sabab nolak kerutan, luntur.; Tahan kana kaseueuran bahan kimia; Moal hampang atanapi nyerep cai; Masalah statik sareng pilling; Noda minyak hésé dicabut; Non-lingkungan-friendly

 

POLYPROPYLENE (OLEFIN)

Dihasilkeun tina lebur pelet palastik, kaduruk pisan; Kakuatan tarik tinggi; Awet, tahan ka patri; Saé ageung sareng panutup; Ngagaduhan warnana ; Pasipatan beungkeutan anu goréng, hésé dicét; Bahan tiasa nunjukkeun buruk

 

ACRYLIC

Ringan, hipu, sareng haneut, panangan sapertos wol; Tiasa niru serat anu sanés, sapertos kapas; Pewarna kana warna caang; Henteu alérgi; Ngalawan ngengat, minyak, bahan kimia, cahaya panonpoe; Ngagambar beueus tina awak sareng tiasa diseuseuh; Sangsara tina masalah pilling sareng abrasi

 

NYLON

Kuat acan beuratna kirang ti serat anu biasa dianggo; Paling bahan manteng ; Nyerep pisan Uap, napas.; Pisan tahan ka abrasi, kapang, hampang sareng keriput; Gampang dikumbah, sareng tahan kana tumpahan minyak.; Kapangaruhan cahaya panonpoe jeung, konéng ku umur; Lalawanan kana minyak sareng kaseueuran bahan kimia; low burn and lebur point

 

RAYON leather fabric

Selulosa anu dibangkitkeun

Pewarna gampang sareng ngahasilkeun warna anu jelas

Diwanohkeun siga sutra, wol, atanapi katun

Lemes, awét sareng murah

Henteu aya masalah statik atanapi pilling

Sering dianggo dina campuran

Wrinkles gampang kecuali diperlakukeun esp dikumbah

Rawan nyerep Uap, minyak awak, sareng cai

 

Buludru

Aksésori konduktif pikeun dipaké dina usum tiis

Kinerja tahan cai anu saé

Campur kalayan gaya hiasan anu béda

Lemes sareng katingal mewah

Paké gancang ku panggunaan

Serep pisan lebu

 

Kulit sareng sofa lawon - campuran anu sampurna pikeun gaya naon

Sanaos masihan seueur saran, Saur batur masih raoseun pikeun mutuskeun mana anu langkung saé pikeun kulit atanapi lawon. Di dieu urang bakal nunjukkeun ide anu saé pikeun duanana dina kamar anjeun sareng campuran sofa kulit sareng lawon anu éndah anu cocog sareng interior anjeun ku cara anu megah.

Duanana sofa kulit sareng lawon dicampur dina pedalaman sareng interior Mediterania, embody tékstur euyeub tur lemes, kelir nétral soothing jeung perasaan kahaneutan. Sofa kulit mangrupikeun jinis jati Palasik anu teras-terasan disambungkeun sareng méwah sareng vintage. Pelapis lawon, di sisi anu sanésna, nganteurkeun kanyamanan umum, kahaneutan sareng rumasa rumasa. Sakali campuran kana interior pedesaan, pelapis sofa kulit sareng lawon bakal nembongkeun tampilan anu ngundang anu sigana ngabagéakeun tamu pikeun didatangan. Bantal lemes dina nada anu lemes nyaéta sampurna pikeun sofa. Pola kembang sareng hiasan tina sofa ngaleupaskeun pesona pikaresepeun anu sanés pikeun hiasan interior. Bayangkeun anjeun linggih ku seuneu sareng ngaraos rengat tina kai sareng jogét seuneu. Moal éta bakal rada éndah sareng perdamaian batin anu hébat?

Kulit sareng sofa lawon, sanaos parantos has pikeun desain anu langkung tradisional, kami parantos mendakan posisi hakna dina interior modéren. Garis nangtung sareng horizontal, warna anu cocog sareng kontras nyorot desain modéren anu unik, anu mangrupakeun visi biasa tina sofa kontemporer. Palette warna na fokus kana hideung klasik, bodas murni, biru laut, atanapi kombinasi blok warna ieu, ogé warna abu trendi. Gray katingalna saé ogé digabungkeun sareng hideung atanapi bodas. Campuran kulit sareng lawon nawiskeun kanyamanan sareng gaya anu teu biasa tapi henteu anéh pisan. Sofa bagian atanapi sofa sudut anu indah mangrupikeun tempat linggih pikeun tamu sareng kulawarga anjeun, anu gampang dicampur dina interior kontémporér sareng minimalis. Bantal hiasan biasana ngagaduhan hiji warna dasar atanapi sababaraha warna tina hiji warna tanpa pola hiasan. Kulit sareng lawon sofa kalayan desain modéren dimaksudkan janten inti di rohangan sareng potongan paguneman. Konfigurasi modular nyayogikeun kalenturan pikeun nyusun deui tempat dumuk sakumaha kabutuhan sareng karesep anjeun.

 

Kacindekan

Sofa mangrupikeun tempat anu penting dina sadaya rohangan dimana anjeun ngaleungitkeun kahariwang, watekna capé sareng goréng. Éta tempat lumangsung hal anu pikaresepeun sareng haneut unggal dinten. Kuring yakin éta sesah pikeun milih kulit atanapi sofa lawon dina rébuan modél. Najan kitu, jawabanana henteu yakin mana anu hadé sareng terserah anjeun sareng kulawarga anjeun. Salami éta minuhan sarat anjeun sareng adaptasi pikeun hiasan imah, éta bakal janten hal anu pikaresepeun pikeun dipilih.

 


← Tulisan sateuacanna

Jinis sofa

Tulisan salajengna →

Kauntungannana Ranjang Multifungsi Modern


 

Tags:
Pasang waktos: 2020-11-27
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA