Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch
American Style Living Room Furniture Luxury Design Fabric Corner Sofa, Chesterfield Design Fabric Couch

Ruang Sarwa Amérika Gaya méwah méwah Desain Kain Jagung Sofa, Chesterfield Desain Lapisan Kain

Desain Chesterfield Hideung lawon Sudut, Modern, Bersih, sareng Pantun. Hiji sapotong bantal korsi koil saku ageung janten raoseun sareng lemes. Desain anu gerak gampang dibersihkeun sareng rapih. Tombol logam emas sareng suku stainless steel ngajantenkeun desain sofa langkung elegan.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Ruang Sarwa Amérika Gaya méwah méwah Desain Kain Jagung Sofa, Chesterfield Desain Lapisan Kain

Desain Chesterfield Hideung lawon Sudut, Modern, Bersih, sareng Pantun. Hiji sapotong bantal korsi koil saku ageung janten raoseun sareng lemes. Desain anu gerak gampang dibersihkeun sareng rapih. Tombol logam emas sareng suku stainless steel ngajantenkeun desain sofa langkung elegan.

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Suite Hotel; Kamar hotél
Bahan: Fabir, Stainless Steel, Plywood, Foam, cinyusu
Penampilan: Modern; Fashion, American Style
Tempat Asalna: Guangdong,Cina
Ngaran Produk: L couch, fabric sofa, Black Couch, Modern Couch
Jumlah Modél: #1222
Bahan Panutup: Aniline Leather; Top grain Leather, Genuine Leather, Italian Leather
Fungsi: Adjustable Headrest
Diménsi(cm): 258L*167W*73H
Ukuran paking(cm): 263L*172W*78H
Beurat: 96KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di ShunDe, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q:Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami ngagaduhan hiji-hiji saatos pelacakan jual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, urang bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q:Naon MOQ anjeun?
A:MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyék-proyék hotél sareng sadaya bahan tiasa lulus tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q:Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna kanggo milih dina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q:Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta peryogi kirang langkung 30 ~ 35 dinten.

Q:Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q:Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, kabéh produk ngaropea pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ngeusi batre biaya sampel, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA