Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed

Jati kamar tidur ranjang panyimpenan kulit hideung

Ranjang panyimpenan kulit hideung saé kanggo dipilih pikeun kamar leutik sabab éta bakal teras ngagedéan sacara visual sareng nambihan katerangan sensual.. Hideung ieu ngagabungkeun kakuatan keur narik ati sareng gaya sareng headboard quilting anu kuat ogé sacara gembleng anu nyumput kotak panyimpenan.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Black leather storage bed

Detil Produk

America style multi-function black leather storage bed 90° different angles adjustable headrest meet the need of different people. Angkat ranjang fungsi nawiskeun rohangan panyimpenan anu ageung. A high-quality wooden slat can best support your body. The design is going to catch the modern trends with its black leather upholstery and white mattress adjustable headboard. Baotian mattress and bed are able to bring you a restful sleep.

The leather storage bed is featured with a fully customized upholstered, round corner headboard that can adapt to any space, from casual to sophisticated

Upholstered by hand in the durable leather of your choice
1. Wooden slat and legs, metal frame for superior strength, long-lasting durability
2. Available in queen, king, and other sizes
3. The leather resists spills and stains
4. The headrest is adjustable as a recliner
5. Firm and flexible spring to support the mattress

 

Leather storage bed

 

Jenis: Suite Hotel; Kamar hotél; Jati pangkeng
Bahan: Lawon; Foam; Metal support; Wooden slat and legs
Penampilan: Modern style
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Leather storage bed
Jumlah Modél: #BF-AU01-39
Bahan Panutup: Kulit
Fungsi: Adjustable headrest; storage bed
Diménsi(cm): Bujang; Pinuh; Ratu; Raja
Ukuran paking(cm): Total 4 PCS
Beurat: Dasar ukuranana
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

The cut off corner headrest of the leather storage bed The firmly bed legs of the leather storage bed The leather storage bed is placed on the bedroom

Paket Standar

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih tina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM jeung ODM pabrik, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA

Rekomendasi produk

ON
LINE
DUKSARI AYEUNA