Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed
Bedroom furniture black leather storage bed

Jati kamar tidur ranjang panyimpenan kulit hideung

Ranjang panyimpenan kulit hideung saé kanggo dipilih pikeun kamar leutik sabab éta bakal teras ngagedéan sacara visual sareng nambihan katerangan sensual.. Hideung ieu ngagabungkeun kakuatan keur narik ati sareng gaya sareng headboard quilting anu kuat ogé sacara gembleng anu nyumput kotak panyimpenan.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Ranjang panyimpenan kulit hideung

Detil Produk

Amérika gaya multi-fungsi ranjang panyimpenan kulit hideung 90 ° sudut anu béda adjustable headrest nyumponan kabutuhan jalma anu béda. Angkat ranjang fungsi nawiskeun rohangan panyimpenan anu ageung. Slat kai kualitas luhur tiasa ngadukung awak anjeun. Rarancangna badé néwak tren modéren kalayan jok kulit hideung sareng papan tilelana kasur bodas anu tiasa diatur. Kasur sareng kasur Baotian tiasa nyandak anjeun bobo.

Ranjang panyimpenan kulit diulas ku upholster anu parantos dikustomisasi, headboard juru buleud anu tiasa adaptasi sareng rohangan mana waé, ti kasual dugi ka canggih

Dilapis ku tangan dina kulit awét anu anjeun pikaresep
1. Slat kai sareng suku, pigura logam pikeun kakuatan anu unggul, daya tahan awét
2. Sayogi dina ratu, raja, sareng ukuran anu sanésna
3. Kulitna nolak tumpahan sareng noda
4. Headrest tiasa diluyukeun salaku kursi
5. Cinyusu anu teguh sareng fleksibel pikeun ngadukung kasur

 

Leather storage bed

 

Jenis: Suite Hotel; Kamar hotél; Jati pangkeng
Bahan: Lawon; Busa; Pangrojong logam; Slat kai sareng suku
Penampilan: Gaya modéren
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Ranjang panyimpenan kulit
Jumlah Modél: #BF-AU01-39
Bahan Panutup: Kulit
Fungsi: Koplok adjustable; ranjang panyimpenan
Diménsi(cm): Bujang; Pinuh; Ratu; Raja
Ukuran paking(cm): Total 4 PCS
Beurat: Dasar ukuranana
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

The cut off corner headrest of the leather storage bed The firmly bed legs of the leather storage bed The leather storage bed is placed on the bedroom

Paket Standar

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih tina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM jeung ODM pabrik, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA

Rekomendasi produk

ON
LINE
DUKSARI AYEUNA