Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa
Contemporary Corner Sofa

Sofa Sudut Kontémporér

Sofa pojok kontémporér beuki populér kusabab ukuranana tiasa disaluyukeun sareng juru anu nyaman anu dipasangna. Upami anjeun milari hal anu nyerang kasaimbangan anu leres antara chaise sareng sofa pojok, anggap jati Baotian kami. Sofa lega ieu ngagaduhan ruang anu cekap pikeun sadaya kulawarga tanpa kaleuleuwihungan. Upholstery lawon abu nambihan sentuhan méwah pikeun desain. Aya seueur anu sayogi sapertos buludru upami anjeun henteu resep lawon janten gaduh toko di sakitar ...

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

 

Contemporary Corner Sofa with Feather Sofa Cushions

Two-piece sectional sofa includes a left-facing chaise and right-facing sofa. Baotian contemporary corner sofa gives you more seating and comfortable feeling than a chaise. It’s also the most sociable seating arrangement, as everyone’s sat facing each other. It still has the same clever built-in bolster, which gives you more back support when you want it – and tucks away when you don’t. Plus the same angled arms and turned oak legs, as a finishing touch. The feather bolsters give you extra support when you seat there (and disappear when you don’t). Due to feather-wrapped property, so they are plumper and keep their shape longer than foam-wrapped. Besides, the angled arms and turned legs add more than a touch of style. It is available in 2 jok na 3 seaters. Generous quantities of a foam-wrapper feather on the seating and back cushion which is a true luxury design.

 

Contemporary corner sofa with feather gives you the best experience

The benefits of our contemporary corner sofa

products parameters

Product parameters

Jenis: Ruang Parabot sofa; Suite Hotel; Lobi hotél; Feather-down Sofa,
Bahan: Kulit; Feather; Lawon; Suku Chrome; Struktur Interior Kayu; Busa lemes
Penampilan: Modern; American Style
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Contemporary Corner Sofa with Feather for Sale
Jumlah Modél: #1145
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Sofa sectional kalayan Chaise
Diménsi(cm): 326L*224W*78H; Ukuran ngarobih
Ukuran paking(cm): 330L*229W*83H
Beurat: 105KG
MOQ: 5 sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

product details

The cornor sofa surface is made up of fabric material down-filled pillow on the contemporary corner sofa

The process of our contemporary corner sofa production in the factory

 

Bungkusan baku

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih tina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA