Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair
Dark Gray Dining Chair

Korsi tuang kulawu poék

U bentuk backrest ku busa kapadetan tinggi anu ngajantenkeun anjeun lemes sareng ngadukung ogé. Lawon buludru abu poék bakal gampang pikeun ngabersihan. Desain armrests anu disederhanakeun kedah cocog sareng tabel makan jangkungna anu béda. Dasar korsi kai padet anu ngajantenkeun umur palayanan langkung lami sareng desain terintegrasi.

Rincian produk

Eupan balik ayeuna

Korsi tuang kulawu poék

U bentuk backrest ku busa kapadetan tinggi anu ngajantenkeun anjeun raos lemes sareng ngadukung ogé. Lawon buludru abu poék bakal gampang pikeun ngabersihan. Desain armrests ramping kedah cocog sareng tabel makan jangkungna anu béda. Dasar korsi kai padet anu ngajantenkeun umur hirup langkung lami sareng desain terintegrasi.

 

Jenis: Jati bumi, Rohangan tuang, Kamar Makan hotél
Material: Lawon buludru; Kayu padet; Busa
Penampilan: Perabotan Kontémporér
Tempat Asalna: Guangdong,Cina
Ngaran Produk: Korsi Makan Kai Padet; Korsi tuangeun; Korsi desain saderhana
Nomer modél: #1210
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Korsi tuangeun
Diménsi(cm): 79L * 80W * 91 / 42H
Ukuran paking(cm): 81L * 82W * 93H;
Beurat: 50KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45days
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Yes
Garansi: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Yes, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

INQUIY AYEUNA
boneka séks boneka kelamin pikeun diobral boneka cinta boneka séks Jepang boneka kelamin dada datar boneka kelamin leutik real dolls 163boneka séks cm boneka séks milf boneka kelamin gajih
ON
LINE
INQUIY AYEUNA