Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa
Elegant purple modern chaise lounge sofa

Elegan wungu sofa modern chaise lounge

Sofa chaise modern modéren kalayan warna ungu elegan - puguh misterius tapi anggun menawan. Suku kai padet pisan nampilkeun pangrojong anu kuat. Rarasaan anu raoseun dipendakan dina tempat diuk sapertos sofa nganggo spring spring & spons luhurna kapadetan.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Sofa ranjang modern chaise

Lawon gaya kontemporer ruang tamu homely modern chaise lounge sofa. Ungu ungu - puguh misterius tapi anggun menawan. Suku kai padet pisan nampilkeun pangrojong anu kuat. Rarasaan anu raoseun dipendakan dina tempat diuk sapertos sofa nganggo spring spring & spons luhurna kapadetan.

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Ruangan; Jati pangkeng
Bahan: Lawon; Suku kai; Kayu padet&kayu lapis; Busa
Penampilan: Gaya Modern
Tempat Asalna: Guangdong,China
Ngaran Produk: Sofa lawon modéren; Sofa kasur Chaise,ranjang soda
Jumlah Modél: #0886
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Sofa lawon chaise lounge
Diménsi(cm): 162L * 80W * 90H
Ukuran paking(cm): 164L * 82W * 92H
Beurat: 47KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di ShunDe, Kota Foshan, Guangdong Province, China

Q:Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami ngagaduhan hiji-hiji saatos pelacakan jual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, urang bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q:Naon MOQ anjeun?
A:MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyék-proyék hotél sareng sadaya bahan tiasa lulus tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q:Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna kanggo milih dina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q:Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta peryogi kirang langkung 30 ~ 35 dinten.

Q:Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q:Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: No, kami OEM na ODM produsén, kabéh produk ngaropea pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ngeusi batre biaya sampel, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

PISAN AYEUNA

Rekomendasi produk

sex dolls boneka kelamin pikeun diobral boneka cinta boneka séks Jepang boneka kelamin dada datar boneka kelamin leutik real dolls 163boneka séks cm boneka séks milf boneka kelamin gajih
ON
LINE
PISAN AYEUNA