Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Queen bed frame upholstered headboard
Queen bed frame upholstered headboard
Queen bed frame upholstered headboard
Queen bed frame upholstered headboard

Ranjang ratu bingkai hordéng

Nyanghareupan saperangkat sapertos ageung sareng katingali tina jati, seueur pertimbangan anu kedah dilaksanakeun. Tangtu, pikeun pigura ranjang, jinisna saloba ranjang tina ukuran dugi ka bahanna. Maka, upami anjeun raoseun atanapi sesah pikeun anjeun milih mana anu kedah janten pilihan anu munggaran kumaha, kumaha upami diajar ranjang ieu bingkai hordor headboard?

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Ratu Pesanggrahan Bingkai Upholstered Headboard

Ihtisar

Sacara umum, naon anu urang butuhkeun waktos pikeun mikirkeun nyaéta kumaha mendakan kasur anu leres sareng saé. Najan kitu, saha waé anu parantos mésér pigura ranjang satuju sareng pentingna éta anu sering nyandak usaha. Nyanghareupan saperangkat sapertos ageung sareng katingali tina jati, seueur pertimbangan anu kedah dilaksanakeun. Tangtu, pikeun pigura ranjang, jinisna saloba ranjang tina ukuran dugi ka bahanna. Maka, upami anjeun raoseun atanapi sesah pikeun anjeun milih mana anu kedah janten pilihan anu munggaran kumaha, kumaha upami diajar ranjang ieu bingkai hordor headboard?

Headboard ranjang hordéng bingkai ranjang mangrupikeun potongan pernyataan anu sampurna pikeun ditempatkeun dina kamar tidur naon waé sareng sababaraha gaya. Bérés warna abu anu éndah sareng desain ramping ngajantenkeun katingalina langkung saé sareng pelindung. Rel samping anu ditetepkeun ngajantenkeun tampilan anu anggun sareng anggun anu pas pisan sareng headboard klasik anu dilapiskeun. Rorongkong Row ngadukung pinuh kasur anjeun. Papan kai anu dikurilingan tiasa ngalereskeun kasur dina dasarna. Suku ranjang anu awét sareng classy nyiptakeun desain pikeun tampilan serbaguna anu cocog sareng kaseueuran gaya sareng karesep. Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun gancang sareng gampang masang bingkai ranjang ieu kalebet dina kompartemen. Kapal gancang sareng aman dibungkus dina hiji kotak, katuhu ka gudang anjeun.

 

Rincian Produk

Jenis: Jati bumi, Pangkeng
Bahan: Lawon; Logam;
Penampilan: Perabotan Kontémporér
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Ranjang ratu bingkai hordéng
Jumlah Modél: BF-AU01-04
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Dasar Tempat Tidur
Diménsi(cm): 137L * 190W
Ukuran paking(cm): 139L * 192W
Beurat: 80KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

Queen bed frame upholstered headboard

Four features of queen bed frame upholstered headboard

 

A queen bed frame upholstered headboard is placed on the room Detailed shows the designs of Queen bed frame upholstered headboard Queen bed frame upholstered headboard

How is the Queen bed frame upholstered headboard produced Process of Queen bed frame upholstered headboard production

 

 

Paket Standar

Packing standard

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

 

 

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih tina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA