Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa
Purple fabric sofa

Sofa lawon ungu

Gaya Inggris L ngawangun sofa dipan ruang tamu sofa keraton. Anggur wungu, romantis tur elegan, cocog pisan sareng kanikmatan tina ngaraosan jukut anggur. Panghasilan headrests anu tiasa diatur pikeun pamundut anjeun, ngaleupaskeun atanapi nahan éta iraha anjeun peryogi. Pigura stainless steel sareng spring spring dina bantal korsi nyandak kasalametan sareng perasaan tempat duduk anu pikaresepeun sasarengan.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Pelamin sofa lawon ungu kalayan chaise

Gaya basa Inggris L ngawangun lawon sofa ruang tamu sofa keraton. Anggur wungu, romantis tur elegan, cocog pisan sareng kanikmatan tina ngaraosan jukut anggur. Panghasilan headrests anu tiasa diatur pikeun pamundut anjeun, ngaleupaskeun atanapi nahan éta iraha anjeun peryogi. Pigura stainless steel sareng spring spring dina bantal korsi nyandak kasalametan sareng perasaan tempat duduk anu pikaresepeun sasarengan.

 

Jenis: Jati bumi, Jati lobi hotél
Bahan: Lawon; Suku stainless steel; Kayu padet&kayu lapis; Busa
Penampilan: Gaya basa inggris
Tempat Asalna: Guangdong,Cina
Ngaran Produk: sofa lawon karajaan; L ngawangun dipan; sofa sectional
Jumlah Modél: #0940
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Sofa lawon sectional
Diménsi(cm): 279L * 201W * 71 / 93H
Ukuran paking(cm): 183L * 107W * 95H; 106L * 206W * 95H
Beurat: 153KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di ShunDe, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q:Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami ngagaduhan hiji-hiji saatos pelacakan jual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, urang bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q:Naon MOQ anjeun?
A:MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyék-proyék hotél sareng sadaya bahan tiasa lulus tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q:Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna kanggo milih dina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q:Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta peryogi kirang langkung 30 ~ 35 dinten.

Q:Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q:Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, kabéh produk ngaropea pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ngeusi batre biaya sampel, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

INQUIY AYEUNA
boneka séks boneka kelamin pikeun diobral boneka cinta boneka séks Jepang boneka kelamin dada datar boneka kelamin leutik boneka nyata 163boneka séks cm boneka séks milf boneka kelamin gajih
ON
LINE
INQUIY AYEUNA