Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed
Home Furniture Modern 3 seater fabric sofa bed

Jati Bumi Modern 3 ranjang sofa lawon seater

3 ranjang sofa lawon seater, kalayan Bélm mérek mékanisme Bélgia. Kuat bingkai logam pipa buleud, kalayan kasur spring saku: 143*195*12cm. Hiji léngkah muka ranjang sofa langkung merenah sareng gampang diatur.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

3 ranjang sofa lawon seater

Jati Bumi Ngagunakeun Umum 3 ranjang sofa lawon seater, kalayan Bélm mérek mékanisme Bélgia. Kuat bingkai logam pipa buleud, kalayan kasur spring saku: 143*195*12cm. Hiji léngkah muka ranjang sofa langkung merenah sareng gampang diatur.

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Suite Hotel; Kamar hotél;Jati pangkeng
Bahan: Lawon; suku logam; kai padet&kayu lapis; busa,mékanisme logam
Penampilan: Modern; Gaya Éropa
Tempat Asalna: Guangdong,Cina
Ngaran Produk: kasur sofa; sofa saré; ranjang tilepan sofa; ranjang sofa ganda; ranjang sofa juru
Jumlah Modél: #1221
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Ranjang sofa
Diménsi(cm): 184L * 102W * 92H; Ukuran ngarobih
Ukuran paking(cm): 189L * 107W * 97H;
Beurat: 110KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di ShunDe, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q:Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami ngagaduhan hiji-hiji saatos pelacakan jual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, urang bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q:Naon MOQ anjeun?
A:MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyék-proyék hotél sareng sadaya bahan tiasa lulus tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q:Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna kanggo milih dina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q:Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta peryogi kirang langkung 30 ~ 35 dinten.

Q:Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q:Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, kabéh produk ngaropea pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ngeusi batre biaya sampel, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA