Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed
Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed
Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed
Hotel furniture pocket spring mattress sofa bed

Koper hotél kantong spring kasur ranjang sofa

Perabotan hotél modéren modéren nganggo bantal korsi anu tiasa dibalikkeun sofa ranjang. Ranjang tilas nganggo luhur 500 Mérek Amérika. Mékanisme séri pipa alun nawiskeun pangrojong anu langkung kuat pikeun nyumponan kabutuhan hotél sareng kulawarga anu béda. Ukuran kasur spring standar saku: 90/130*185*12cm.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Hotel sofa bed

Hotel sofa bed style general use reversible seat cushions sofa bed. The spring mattress sofa bed using the top 500 American brands. The square piping series mechanism offers stronger support to meet the needs of different hotels and families. Ukuran kasur spring standar saku: 90/130*185*12cm.

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Hotel spring mattress sofa bed; Jati pangkeng
Bahan: Lawon; wooden legs(Dark brown); kai padet&kayu lapis; busa, mékanisme logam
Penampilan: Modern; Gaya Éropa
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: hotel sofa bed; ranjang sofa ganda;fold-out couch
Jumlah Modél: #1176
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Ranjang sofa
Diménsi(cm): 130L*90W*85H; 180L*90W*85H; Ukuran ngarobih
Ukuran paking(cm): 135L*95W*90H;185L*95W*90H
Beurat: 72KGS; 93KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di ShunDe, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q:Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami ngagaduhan hiji-hiji saatos pelacakan jual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, urang bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q:Naon MOQ anjeun?
A:MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyék-proyék hotél sareng sadaya bahan tiasa lulus tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q:Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna kanggo milih dina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q:Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta peryogi kirang langkung 30 ~ 35 dinten.

Q:Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q:Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, kabéh produk ngaropea pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ngeusi batre biaya sampel, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA