Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair
Ergonomic Lounge Chair

Kursi Lounge Ergonomis

The ergonomic lounge chair is widely applied to the leisure study room or office.

 

Features of the ergonomic lounge chair

  • A high headrest protects your head while napping.
  • 360° swivel metal base function makes communication faster and more convenient.
  • The Angle of the backrest perfectly supports your bond and highly suitable for your back.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Kursi Lounge Ergonomis

Leisure study room commercial uses an ergonomic lounge chair. A high headrest protects your head while napping. 360° swivel metal base function makes communication faster and more convenient. The Angle of the backrest perfectly supports your bond and highly suitable for your back. Dina hiji kecap, it’s got leg support, head support, and cushion. That's an ideal chair.

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Suite Hotel; Kamar hotél;Jati pangkeng
Bahan: Lawon; Logam dasar; busa
Penampilan: Modern; Gaya Éropa
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: chairs; bedroom chairs; ergonomic chair; swivel chair
Jumlah Modél: #1111
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Kursi Lounge Ergonomis
Diménsi dina(cm): 75L*98W*100H
Ukuran paking(cm): 80L*103W*105H
Beurat: 34KGS
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12:Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di ShunDe, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, urang bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q:Naon MOQ anjeun?
A:MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyék-proyék hotél sareng sadaya bahan tiasa lulus tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kursi sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna kanggo milih dina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q:Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM jeung ODM pabrik, kabéh produk ngaropea pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. The ODM product should be charge the sample fee, saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA

Rekomendasi produk

ON
LINE
DUKSARI AYEUNA