Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Spring And Memory Foam Hybrid Mattress
Spring And Memory Foam Hybrid Mattress

Kasur Spring and Memory Foam Hybrid

Kalayan ningkatna kasur, kasur anyar hibrid nembongan, anu nuju trending salaku pilihan pikeun anu ngarep-ngarep gaduh busa memori sareng kasur innerspring. Intina kasur hibrida mangrupikeun inti inti anu dieusian ku busa kapadetan tinggi. Hybrid mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalma anu hoyong ngaraosan campuran spring tapi keukeuh kualitas busa memori.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Kasur hibrid busa sareng mémori

Rincian Produk

Aya seueur jinis kasur dina pasaran, busa, cinyusu, kasur hibrida. Tapi téknologi inovatif anu anyar dileupaskeun unggal taun, kumaha anjeun terang anu mana anu nyumponan sarat anjeun, siga anu lemes, teguh, atanapi busa memori, smartphone-diaktipkeun? Pilihanna seueur anu tiasa ngajantenkeun anjeun bingung. Najan kitu, naon anu anjeun leres-leres jaga tips ieu: Naha éta ngabantosan anjeun bobo langkung saé? Dina hiji kecap, kasur dina pasaran saleresna tiasa dikategorikeun salaku spring, busa, sareng hibrid. Masing-masing jinis kasur ieu ngagaduhan sababaraha fitur unik anu anjeun kedah sadar sateuacan anjeun mésér ageung.

Kasur cinyusu mangrupikeun kasur tradisional anu paling sering dianggo ku kolot anjeun. Kasur busa kalayan sababaraha jinis, aranjeunna sadayana damel dina ngamaksimalkeun kualitas bobo, nyayogikeun dukungan anu unggul, sareng ngagampangkeun pamulihan maksimal nalika bobo. Kalayan ningkatna kasur, kasur anyar hibrid nembongan, anu nuju trending salaku pilihan pikeun anu ngarep-ngarep gaduh busa memori sareng kasur innerspring. Intina kasur hibrida mangrupikeun inti inti anu dieusian ku busa kapadetan tinggi. Hybrid mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalma anu hoyong ngaraosan campuran spring tapi keukeuh kualitas busa memori.

Hybri spring sareng mémorid kasur busa mémori gél keren 2,5cm, suhu handap ku suntikan faktor tiis. Pocket2.0mm 18cm shock-proof spring saku nyayogikeun pangalaman bobo anu teu kaganggu. Kasur kalayan kotak bantal luhur sareng desain pipa warna kontras modis.

 

Jenis: Suite Hotel; Kamar hotél; Jati pangkeng
Bahan: Cinyusu; Lawon; Mémori Foam
Penampilan: Modern; Gaya Éropa
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Kasur hibrid busa sareng mémori
Jumlah Modél: #M-SA01-03
Bahan Panutup: Lawon
Fungsi: Kasur pangkeng; Kasur hibrida
Diménsi(cm): Bujang; Pinuh; Ratu; Raja; Ukuran ngarobih
Ukuran paking(cm): Dasar ukuranana
Beurat: Dasar ukuranana
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

 

A spring and memory foam hybrid mattress is placed on the room

 

The fabric cover of spring and memory foam hybrid mattress Two details of the design about Spring and memory foam hybrid mattress A spring and memory foam hybrid mattress is put on the bed frame

 

 


Prosés Produk

The working process of the spring and memory foam hybrid mattress

 

 


 

Packing standard of Spring and memory foam hybrid mattress

Bungkus Standar

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

 

 


 

 

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA

Rekomendasi produk

ON
LINE
DUKSARI AYEUNA