Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Metal Frame Couch
Metal Frame Couch
Metal Frame Couch
Metal Frame Couch
Metal Frame Couch

Metal Frame dipan

Pelamin bingkai logam didesain elegan modern ku panangan anggun, Perancis-seam detailing, sareng leupas, bantal méwah. Éta ngajantenkeun katingali duanana waktos sareng kontémporér. Korsi sareng bantal tukang nganggo unik, bulu sintétik-handap anu ramah lingkungan pikeun dieusian. Pigura diwangun ku 100% logam stainless sareng juru buleudan masihan pangalaman anu langkung aman pikeun rumah tangga budak. Buleudkeun pesona spektakuler ruang tamu anjeun sareng ngingetkeun tamu anjeun ku pusat anu ngagambarkeun rasa anu teu sampurna anjeun dina jati.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Metal Frame dipan

 

Ihtisar

Pelamin bingkai logam didesain elegan modern ku panangan anggun, Perancis-seam detailing, sareng leupas, bantal méwah. Éta ngajantenkeun katingali duanana waktos sareng kontémporér. Korsi sareng bantal tukang nganggo unik, bulu sintétik-handap anu ramah lingkungan pikeun dieusian. Pigura diwangun ku 100% waja stainless steel sareng juru buleudan masihan pangalaman anu langkung aman pikeun rumah tangga budak. Buleudkeun pesona spektakuler ruang tamu anjeun sareng ngingetkeun tamu anjeun ku pusat anu ngagambarkeun rasa anu teu sampurna anjeun dina jati. Pelamin bingkai logam tilu-seater ieu nawiskeun kanyamanan sapertos bantal sareng suku hideung anu ngajantenkeun pikeun hiasan anjeun duanana pikaresepeun. Nampilkeun warna nada mawar-beureum sareng panangan tangan, dipan ieu nangtung salaku potongan pernyataan streamline anu tiasa ngarobih sadaya aliran hiasan interior anjeun, nyiptakeun kabuka, rohangan beresih sareng lega pikeun para tamu resep.

 

 

Fitur tina sofa kerangka logam

DESAIN modérn: Kalayan bersih, garis tepat, dipan kami mangrupikeun aksésori modéren idéal pikeun rohangan interior anjeun. Rengse ku panangan tangan, suku hideung, sareng pipa tonal, éta henteu ngan ukur nawiskeun chic, katingal minimalis tapi ogé nyayogikeun struktur anu luar biasa.

DILINDUNGAN ALIRAN: Pelamin kerangka baja ieu nawiskeun tilu bantal lémparan anu nambihan kanyamanan sareng gaya tambahan pikeun anjeun nalika linggih. Upholstery tiasa gampang dicabut sareng dikumbah upami diperyogikeun.

Bantal gaya balik deui: Sofa pigura waja kami sacara murah lembut dilapis ku warna beureum mawar, masihan kamar sagala penampilan anu disaring sareng kesan positip. Pundur nawiskeun plush, Desain sapertos bantal anu masihan anjeun pangalaman istirahat anu teu hilap.

Pigura Steel STAINLESS: Didukung ku pigura stainless steel, dipan ieu dijantenkeun awét sareng gampang dijaga. Pigura baja logam ieu nyayogikeun potongan ieu, ngajantenkeun ieu tambahan anu saé pikeun bumi anjeun.

DIMENSI: Pilih aksésori anu ukuran sampurna pikeun anjeun sareng parabot anjeun. Pelamin bingkai logam ieu 100L * 89W * 73H; 163L * 89W * 73H; 226L * 89W * 73H. Anjeun bakal resep sabaraha rohangan anjeun tiasa robih ku tambahan saderhana tina sofa menawan ieu.

 

Rose red metal frame couch is placed in the room

 

 

Spésifikasi

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Suite Hotel; Kamar hotél; Jati pangkeng
Bahan: Lawon; Logam dasar; busa; bulu
Penampilan: Modern; Gaya Éropa
Negara asal Didamel di Cina
Ngaran Produk: Abdital pigura dipan
Jumlah Modél: #1108
Bahan Pelapis Lawon
Bahan Kaki Logam, waja
Diménsi dina(cm): 100L * 89W * 73H; 163L * 89W * 73H; 226L * 89W * 73H
Ukuran paking(cm): 105L * 89W * 73H; 168L * 89W * 73H; 231L * 89W * 73H
Beurat: 35KGS; 48KGS; 71KGS
MOQ: 5 sét
Kamampuh korsi 3
Bahan Eusian korsi Serat Sintétik; Turun
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

The back cushions of the metal frame couch The black couch legs of the rose red metal frame couch The metal frame couch is placed in the front of the wall

 

 

Prosés Produk

The 6 steps to produce mental frame couch

The last five steps to complete mental frame couch

 

 

 

Rincian Paket

 

How is the mental frame couch packed to be ready to deliver

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

 

 

FAQ

 

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih tina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM na ODM produsén, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA