Baotian 35 taun fokus kana kustomisasi parabot

Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch
Modern Leather Recliner Couch

Pelamin Kulit Modern

Modern L shape living room Italian style sectional couch with adjustable headrest and metal legs. Seat with soft top grain leather and pocket spring apply a comfortable sit feeling.Popular baby blue color and high quality sofa are prefect match for your living room.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Modern Leather Recliner

Modern leather recliner sectional couch with adjustable headrest and metal legs. Seat with soft top grain leather and pocket spring apply a comfortable sit feeling. Popular baby blue color and high-quality sofa are perfect matches for your living room.

Modern Leather Recliner Couch

 

Jenis: Ruang Parabot sofa; Suite Hotel; Kamar hotél
Bahan: Kulit; Suku Chrome; kai padet&kayu lapis; busa
Penampilan: Modern; Gaya Éropa
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Ngaran Produk: Modern Leather Recliner; L ngawangun dipan; Blue leather sofa
Jumlah Modél: #1119
Bahan Panutup: Kulit sisikian luhur, PVC
Fungsi: Sectional sofa
Diménsi(cm): 287L*220W*79H; Ukuran ngarobih
Ukuran paking(cm): 292L*225W*84H
Beurat: 148KG
MOQ: 5sét
Waktos produksi: 30-45poé
Sarat Perdagangan: FOB
Istilah Pamayaran: T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman
Ngepak: Ngepak Extra Strong
OEM&ODM: Leres
Jaminan: 2 garansi taun pikeun struktur jero, 1 sataun pikeun aniline sareng kulit sisikian luhur
Sertipikat: ISO9001; SGS;

 

Blue Modern Leather Recliner The details of modern leather recliner The back cushion of the leather recliner

1~ 3: EPE ngabungkus sofa

4~ 6: Bungkus kardus bergelombang dibungkus ku juru

7~ 8: Kertas karton ngabungkus sofa, kaasup handapeun

9~ 12: Lapisan luar kalayan henteu dianyam.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami basa manufaktur pikeun produk pelapis saprak 1985.

Q: Dimana tempatna pabrik anjeun?
A: Kami ayana di Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Q: Naon layanan purna jual anjeun?
A: Kami gaduh hiji-hiji ngalacak saatos dijual. Upami aya karusakan tina masalah transportasi atanapi kualitas, kami bakal terang jalan kaluar na masihan anjeun eupan balik.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ kami nyaéta 40HQ atanapi 20GP(Biaya tambahan tiasa dilarapkeun), anjeun tiasa nyampur produk anu béda pikeun ngagabungkeun 40HQ atanapi 20GP.

Q: Tiasa produk anjeun lulus tés pikeun proyek hotél?
A: Kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun proyek hotél sareng sadaya bahan tiasa ngalirkeun tahan seuneu sapertos CA117, BS5852, BS7177, BS7176, sareng E0 / E1.

Q: Naon fungsi utama anjeun pikeun produk?
A: Kami utamina ngahasilkeun Sofas, Dapur saré, Kasur, Kulawarga, sareng Korsi.

Q: Dupi abdi tiasa milih warna na?
A: Leres, urang gaduh sababaraha warna pikeun milih tina bahan anu béda sapertos kulit gandum Top, PVC, BISA, atanapi lawon.

Q: Naon waktos pangirimanna?
A: Sakali kami nampi setoran, éta sakitar 30 ~ 35 dinten.

Q: Naon istilah pamayaranana?
A: Syarat pamayaran bakal FOB ka port SHENZHEN. T / T, 35% neundeun duit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q: Naha anjeun ngagaduhan saham produk?
A: Henteu, kami OEM jeung ODM pabrik, sadaya produk ngarobih pikeun konsumén urang.

Q: Naha pabrik tiasa nyayogikeun conto na?
A: Kami tiasa ngirim conto lawon atanapi kulit langsung ka anjeun. Produk ODM kedah ditagihkeun biaya sampel saatos 10 urutan pcs bakal balikkeun biaya sampel.

Q: Naon kabiasaan jaminan produk anjeun?
A: Garansi tina sofas nyaéta 2 taun pikeun struktur batin, 1 taun pikeun kulit luar; Kasur nyaéta 10 mangtaun-taun pikeun struktur innerspring.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA